Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sammenligning af platforme til daytrading


74027 Christian.k 6/1 2016 15:31
Oversigt

Omkostninger til handel er en af de vigtige parametre, hvis man gerne vil have succes som daytrader. Hvis man har hundredevis af handler hver måned, gør det en stor forskel, om man betaler 5 eller 10 dollars per handel. Der kan være tusindvis af kroner at spare på en måned.

Vi har på daytrader.dk foretaget en test af brokernes spread på tidspunkter, hvor markedsforholdene er ens. Her kommer IG Markets ud som klar vinder, da denne broker generelt har de laveste spreads inden for de fleste af de almindelige markeder, som vi har undersøgt.

Du kan se skemaet med sammenligningen her:

http://www.daytrader.dk/sammenligning-af-brokers/

I vores sammenlingning af priserne har vi valgt at tage udgangspunkt i nogle de mest kendte handelsplatforme i Danmark. Inden for valuta, havde IG lavest spread på tre ud af fire valutaer. På handel med indekser var det snarere uafgjort, da prisniveauet er nogenlunde det samme på flere af platformene. Vil man handle aktier - enten danske eller amerikanske - er det også IG, der kommer ud som en vinder.

Særligt i begyndelsen af din trading-karriere kan udgifter til handel få betydning for, om du ligger i plus eller minus på måneden.

Alle handelsplatforme har offentligt tilgængelige oplysninger om deres spreads, men disse omkostninger kan variere ekstremt meget over dagen eller bare i løbet af få minutter, og derfor har vi valgt at foretage en live-sammenligning af, hvad spreads er. På grund af de store udsving er det umuligt at foretage en 100 pct. præcis sammenligning, men ovenstående giver et så godt billede, som det er muligt. Sammenligningen er foretaget mellem kl. 14 og 16 om eftermiddagen, og det er prime-time for mange af markederne. Handelsplatformene oplyser selv deres minimumsspreads, men det er vores indtryk, at dette ikke umiddelbart kan bruges til sammenligning, så i praksis får man det mest præcise billede ved at live-sammenligne spreads på de forskellige markeder.

Se skemaet med sammenligningen her:
http://www.daytrader.dk/sammenligning-af-brokers/6/1 2016 17:31 Livermore 074029Hvorfor har I ikke Saxo Bank med i jeres undersøgelse?6/1 2016 18:09 Christian.k 074031Det er "work in progress". Vi arbejder på Saxo Bank og nogle stykker mere, men vi skal også lige finde et format, hvor det ikke bliver for uoverskueligt.8/1 2016 08:30 Livermore 074040På Saxo Trader følger sreads på aktie-cfder fuldstændig markedets spreads på aktier. Det virker besynderligt at IG kun skulle have et spread på .Vestas på 0.2. Det er jo mindre end aktiemarkedets...8/1 2016 17:56 Livermore 074042Rettelse: spreadsTRÅDOVERSIGT