Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Om at navigerer i trafikken og handle med aktier


74045 IFTA.dk 9/1 2016 10:28
Oversigt

Efter at have kørt bil i flere forskellige lande, har jeg indset, at der virkelig er en parallel mellem at handle med aktier og kørsel. Det sidste, vi ønsker, er at opleve et Breakdown! Så hvordan kan vi forhindre det? Risikostyring er nøglen.

De fleste tænker på en "Stop Loss" som deres eneste form for risikostyring. Det er ligesom at tænke på airbags som den eneste form for beskyttelse ved en kollision. En airbag kan forhindre dig i en alvorlig personskade eller død, men du kommer til at slå dig. For ikke at nævne, at airbaggen kun udløses ved anslagsøjeblikket, den gør intet for at forhindre dig i ulykken!

Det samme kan siges om en Stop Loss ordre. En Stop Loss vil ikke forhindre dig i at tabe penge. Det eneste formål med et Stop Loss er, at holde disse tab små og overskuelige, når de opstår. Så hvad kan du gøre for at styre din risiko? Heldigvis, ligesom kørsel, er der flere ting.

Den første er at få den rette uddannelse og erfaring. Tænk tilbage til da du lærte at køre bil. Du havde en kørelærer, der kunne vise dig den korrekte funktion af bilen og reglerne for at bevæge dig rundt i trafikken.

Men var du en sikker chauffør, første gang du satte dig bag rattet i en bil efter at have erhvervet dit kørekort? Sandsynligvis ikke. Men når du først har opnået erfaring med din kørsel, er du mere tilbøjelige til at agerer som en mere sikker chauffør. Du kan nu genkende de fare, du vil møde på din vej og forsøge at undgå dem.

Når jeg kører, scanner jeg vejen og mine spejle. Jeg vil gerne vide om og hvor der kan være fare. Jeg gør det samme med min handler, ser på flere tidsrammer, relaterede værdipapirer og markeder i et forsøg på at forstå det handelsmiljø, jeg befinder mig i, og for at se hvor farerne for min kapital kan være.

Ordentlig uddannelse bidrager til at reducere din risiko for fare på vejen. En fuldstændig forståelse af hvordan markedet fungerer, er vigtig. Det kræver bl.a. en solid forståelse af, hvordan man aflæser et chart og kontrollere risiko.

Du er nødt til at gå efter de handler, der tilbyder lav risiko, har profit potentiale og en høj sandsynlighed. Og du skal altid være opmærksom på udbud og efterspørgsel, ikke blot inden for den tidsramme du handler, men også de større tidsrammer. Det er, hvad vi underviser i her hos IFTA.

Med en objektiv analyse af udbud og efterspørgsel, har jeg mulighed for klart at fastslå sandsynlighed, risiko og belønning, og kun sætte mine penge på spil, når odds er stablet i min favør.

Uden den rette forståelse af hvad der driver de finansielle markeder, vil du sandsynligvis se dine penge bevæge sig den forkerte vej - ned ad en ensrettet gade og imod trafikkens retning.

Status pr. Børsluk 2016.01.08: Vores "Millionærklub" Port - Index mix.

Gode hilsner - CHjort
http://ifta.dk/
https://www.facebook.com/IftaAps/

PS. SOH - "Sit On Hands" er ofte en glimrende strategi i turbulente markeder!

TA
9/1 2016 16:23 IFTA.dk 474047Kursudvikling år til dato i 48 DK aktier
pdfKursudvikling_aar_til_dato_48_DK_a..TRÅDOVERSIGT