Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Oversigt

Hej,

Er der nogen som kan bidrage lidt teknisk analyse på NEXT?
Jeg holder den temmelig lang og synes desværre at den jo kun går en vej :-(
Den er jo nede på det niveau hvorfra den rejste sig fra mod de 180.

Siden DELL ordren er der blevet noget stille.....11/1 2016 15:24 Helge Larsen/PI-redaktør 174064Markedet blev lovet, at der efterfølgende ville komme masseordrer. Det er der ikke sket. Derfor sælges der ud.11/1 2016 15:28 Henningjeppesen 074065Det anede mig...... blev lukket indeni i overflytningen til Nordnet - Så den får lov at ligge og forhåbentligt rejser den sig igen......11/1 2016 17:37 zehran 174066Next Biometrics

Hej Henning.

Det har set meget svagt ud for Next Biometrics, og det ser stadigt svagt ud. Next Biometrics, er som du siger, er faldet tilbage til niveauet i 89, og det er vigtigt at den ikke falder yderligere. Det ser dog ud, at der er støtte i det nuværendeniveau, hvor aktien har holdt sig over 86. Hvis ikke at der kommer en vending i dette niveau, ja så skal vi længere ned.

Jeg har sat teknisk analyse op på NEXT Biometrics og de øvrige biometriaktier på mit site ( http://www.Tradedesk.dk ). Her laver jeg en dag-til dag opdatering på dem, så du kan følge med når igen begynder at ske noget. Næste opdatering sendes ud i aften senest klokken 20.00.

I fredags var der en tidlig købsindikator på NEXT Biometrics, men den blev IKKE bekræftet i dag, da aktien faldt yderligere.

Se mere her:

Next Biometrics
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=136&stockname=NEXT.OL

Fingerprint:
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=134&stockname=FING.SE

IDEX:
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=135&stockname=IDEX.OL

Precise Biometrics
http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=137&stockname=PREC.SE

Håber at du kan bruge det :−)
Vh. Troels.14/1 2016 19:58 Henningjeppesen 074091Hej Troels

Tak tak og interessant med de øvrige analyser. Fpc rejste sig en smule, men savner nok bare et endeligt signal. Primært tror jeg dagens stigning skyldtes nyheden om en enhed, men det får nok ikke shorterne helt væk endnu....

Men afventer at FPC viser køb..... Og så tager vi med på endnu en tur..... Hvad er din vurdering? Hvor langt kan/skal FPC NED, eller er vi ved at være der?

Endnu engang tak15/1 2016 12:24 zehran 074094Hej igen Henning.

Tak for det, godt du kunne bruge det :−)

Ja, der var noget modstand i 420 området, som du så i går, da aktien steg i et ellers negativt marked, sikkert på baggrund af den gode nyhed som du nævner.

I dag forsætter vi ned igen. Min vurdering er at afvente et ordenligt signal på god volumen. Som markedet er lige nu, er det for tidligt at købe og det kan betale sig at være forsigtig. Som det ser ud nu, bliver FPC bliver igen interessant i 360-350 området.

God weekend.TRÅDOVERSIGT