Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Status pr. Børsluk 2016.01.15:


74098 IFTA.dk 16/1 2016 11:28
Oversigt

Vores "Millionærklub" Port + Index mix. PDF med Kursudviklingen i 48 DK aktier år til dato.

En præst og en børsmægler venter i kø ved Himmerrigets port. Sankt Peter byder mægleren velkommen og siger: "Du har gjort et fantastisk stykke arbejde, og vi vil gerne byde dig velkommen til Himmerriget. Tag denne silkekappe og de gyldne sandaler og træd indenfor.

Som mægleren træder ind i Himmerriget iført den smukke silkekappe og gyldne sandaler, står præsten nu ved Himmerigets port. Sankt Peter rækker ham en kappe af sækkelærede og et par træsko og åbner porten uden at værdige præsten et blik.

"Lige et øjeblik," siger præsten. "Den mand var børsmægler, får en silkekappe, gyldne sandaler og en vidunderlig velkomst, mens jeg, en loyal præst de sidste 45 år, der har prædiket Bibelen hver eneste dag, får noget af en kold skulder? Hvordan kan det være?"

"Heroppe måler vi folk på deres resultater. "siger Sankt Peter. "Mens du prædikede, sov folk; hans klienter, de bad nonstop."

Gode hilsner
http://ifta.dk/
https://www.facebook.com/IftaAps/
pdf48_DK_aktier_2016.01.15.pdf

Kursbevægelse
TRÅDOVERSIGT