Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Nuevolution- i forhandling med nye partnere


74111 vandkalv 19/1 2016 14:35
Oversigt

Biotekfirmaet Nuevolution, der blev børsnoteret i december, er med stor sandsynlighed i forhandling med flere nye partnere. Under firmaets deltagelse til JP Morgans Health-konference i januar har man afholdt interessante møder ifølge CEO Alex Gouliaev, som jeg har været i kontakt med.

"Beklager mit forsinkede svar til dig. Jeg er første dag på kontoret efter at have deltaget i JPM konferencen i sidste uge, hvor vi har haft mange gode møder med mulige partnere og investorer," oplyser han.

Nuevolution har i forvejen partnerskabssamarbejder med kolosser som bl.a. Johnson&Johnson, Merck og Novartis. Der vil komme nyheder næste gang fra selskabet i februar, lader det til:

"Vi har som du bemærker ikke udsendt pressemeddelelse siden 17.12 hvor handlen på børsen påbegyndtes. Vi arbejder p.t. fuldt i overenstemmelse med vores plan, som fremlagt i prospektet samt som gentaget i mit CEO Letter fra 18.12 (se: https://nuevolution.com/about/ceos-corner/).
Vi reserverer pressemeddelelser til væsentlig information, som kan have indflydelse på kursen, hvorimod vores NUEsLETTER og mine CEO Letters er tiltænkt mere generel information samt til uddybninger om Nuevolution, vores teknologi, programmer m.m.
Du kan abonnere på NUEsLETTER, Pressemeddelser, CEO Letter m.m. her: https://nuevolution.com/about/newsletter/
Efterhånden som vi gennemfører vore planer udsender vi pressemeddelser og tilhørende NUEsLETTERs, og der vil komme løbende CEO Letters (seneste er fra 18.12).
I vores kommende Q2-rapport som udsendes i starten af februar vil der være en beskrivelse af fremdrift på aktiviteter.
Vi er p.t. ved at informere kommende analytikere, sådan at de kan skrive en åbningsanalyse på selskabet."

"Jeg takker dig for din hidtidige tillid til selskabet og dets ledelse, og kan forsikre dig om, at vi sigter imod at gennemføre det vi har planlagt.
Jeg håber, at du vil få mulighed for at deltage i et af de arrangementer, som vi planlægger i 2016 for aktionærerne. Vi kommer også snarligt til at udsende information om sådanne."

Med venlig hilsen,
Alex

Jeg mener selv, at aktien på sigt kandiderer til et større frimærke og er stadig inde. Men kræver lidt is i maven samt man stoler på og sætter sig ind i casen. At spekulere i kursridt fra korrektionen, der netop er sket, og frem til februar kunne være en mulighed?

Hilsen VandkalvTRÅDOVERSIGT