Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kickstart din daytrading - få to gratis bøger og e-learning


74165 Christian.k 28/1 2016 15:21
Oversigt

Er du usikker på, hvordan du kommer i gang med at daytrade? Så kan du gøre brug af et nyt tilbud fra daytrader.dk: Et gratis intro-forløb for nye daytradere: KICKSTART din daytrading.

I forbindelse med forløbet får du alt dette gratis: To lærerige bøger om trading samt et introhæfte, 10 trading-lektioner på e-mail og en times skype-undervisning med folkene bag daytrader.dk. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en konto hos vores samarbejdspartner, hvor du kan handle - på denne måde bliver vi tilknyttet som support.

Se mere om, hvordan du tilmelder dig her: http://www.daytrader.dk/gratis-trading-for-begyndere/

KICKSTART består af ti lektioner over e-mail. Forløbet varer i alt ca. en måned:

Intro: Gratis e-hæfte - et 41 siders e-hæfte, som giver dig en grundig introduktion til de begreber, du bør kende som daytrader.

Lektion 1: Handelsplatform - en grundig gennemgang af handelsplatformen IG Markets, som du kommer til at benytte i dette forløb.

Lektion 2: Den første strategi - det er nu tid til at lære, og begynde at handle, den første strategi, som er beskrevet i detaljer i denne lektion.

Lektion 3: Indikatorer - en beskrivelse af nogle af de vigtigste redskaber til at analysere grafer

Lektion 4: Flere strategier til daytrading - yderligere to gennemtestede strategier, som du straks kan gå i gang med at handle efter lektionen

Lektion 5: Inspiration fra andre tradere - en gennemgang af mulighederne for at lære mere via diverse trading-rooms

Lektion 6: Money Management - en lektion i et af de vigtigste elementer som daytrader: Hvordan man styrer sin risiko og bliver profitabel over tid

Lektion 7: Psykologi i trading - en introduktion til de psykologiske aspekter i trading. Et helt afgørende element, hvis du skal have succes på markederne

Lektion 8: Inspiration fra andre tradere - Flere inputs fra de bedste, professionelle tradere

Lektion 9: Sådan kommer du videre - opsamling på lektionerne og råd til, hvordan du fortsætter din karriere som daytrader

Efter den sidste lektion modtager du også en times Skype-session med en af ejerne af http://www.daytrader.dk, som begge har daytradet i over tre år og vil kunne hjælpe dig videre ud over de indledende udfordringer.

Formålet med kickstarten er at introducere dig til markederne og til daytrading generelt. Vi vil gerne give dig en forståelse af, hvorfor du skal have stor respekt for markederne og gå ind til opgaven med en ydmyg indstilling.

Forløbet er ikke en garanti for, at du bliver profitabel daytrader på kun en måned. Daytrading tager lang tid - og mange anstrengelser - at lære. Dette er kun en begyndelse. Kickstart-forløbet er et fundament, som kan sørge for, at du klarer dig igennem den første, svære tid, samtidig med at du får nogle ideer til, hvordan du skal tage de næste skridt på vejen mod at blive profitabel som daytrader.

Se mere om, hvordan du tilmelder dig her: http://www.daytrader.dk/gratis-trading-for-begyndere/

daytrader, daytrading




TRÅDOVERSIGT