Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kickstart din daytrading - få to gratis bøger og e-learning


74165 Christian.k 28/1 2016 14:21
Oversigt

Er du usikker på, hvordan du kommer i gang med at daytrade? Så kan du gøre brug af et nyt tilbud fra daytrader.dk: Et gratis intro-forløb for nye daytradere: KICKSTART din daytrading.

I forbindelse med forløbet får du alt dette gratis: To lærerige bøger om trading samt et introhæfte, 10 trading-lektioner på e-mail og en times skype-undervisning med folkene bag daytrader.dk. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en konto hos vores samarbejdspartner, hvor du kan handle - på denne måde bliver vi tilknyttet som support.

Se mere om, hvordan du tilmelder dig her: http://www.daytrader.dk/gratis-trading-for-begyndere/" target='_new'>http://www.daytrader.dk, som begge har daytradet i over tre år og vil kunne hjælpe dig videre ud over de indledende udfordringer.

Formålet med kickstarten er at introducere dig til markederne og til daytrading generelt. Vi vil gerne give dig en forståelse af, hvorfor du skal have stor respekt for markederne og gå ind til opgaven med en ydmyg indstilling.

Forløbet er ikke en garanti for, at du bliver profitabel daytrader på kun en måned. Daytrading tager lang tid - og mange anstrengelser - at lære. Dette er kun en begyndelse. Kickstart-forløbet er et fundament, som kan sørge for, at du klarer dig igennem den første, svære tid, samtidig med at du får nogle ideer til, hvordan du skal tage de næste skridt på vejen mod at blive profitabel som daytrader.

Se mere om, hvordan du tilmelder dig her: http://www.daytrader.dk/gratis-trading-for-begyndere/" target='_new'>

daytrader, daytrading
TRÅDOVERSIGT