Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mit bekymringsindex er tårnhøjt...


74240 Henrik Skov Kejser 12/2 2016 16:39
Oversigt

i starten af ugen skrev jeg lidt på FB (jeps - sociale medier gibt's überall)
Og som nedennævnte artikel illustrerer er jeg ikke den eneste der sker mørke skyer

Hvorfor vi skal være mere end almindeligt bekymrede - når Deutsche Bank siger at de skam har likviditet nok....
Deutsche Bank er massivt eksponeret mod energisektoren i Mellemsøsten - og der findes næsten ikke en sektor der lider mere i disse tider. Jeg så en opgørelse over den samlede europæiske risikobehæftede eksponering mod energisektoren i Mellemøsten - fra en god ven og kilde i Credit Suisse i anden sammenhæng - jeg har dog ikke fået tallet bekræftet fra anden side - så jeg vil ikke sætte præcist beløb på - men det var ganske pænt på den anden side af den italienske statsgæld. Bankerne er i stigende grad begyndt at mistro hinanden (og ikke kun os kunder) - og i Dubai/Kuwait/UAE/Saudi er sammensmeltningen af den finansielle sektor rykket tæt på. Det kommer til at betyde noget der minder om 2008 i hele markedet - og denne gang har Nationalbankerne hverken rente eller QE-våben at stille op med.
Så -det aldeles uvidenskabelige råd i de her uger er : Alle mand i bådene - sælg ud på rebounds - det bliver træls, endda rigtig træls hvis en af de store banker snubler.

http://blogs.spectator.co.uk/2016/02/if-deutsche-bank..12/2 2016 16:47 Henrik Skov Kejser 174241hmmm - der er åbenbart andre der ser det anderledes :) http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-02-12/deu..12/2 2016 21:25 Occam 174243Matthew Lynn kunne basere sin analyse på flere og bedre data. Bl.a. nævner han ikke stress test. Hans primære argument for DBs problemer er faldet i aktiekursen.

Jamen, i dag steg DB 11,8%. Blev DB meget sundere af det?TRÅDOVERSIGT