Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Rebound på aktiemarkedet. Har vi set bunden for nu?


74284 AndersEgsvang 15/2 2016 12:04
1
Oversigt

Mandag har budt på store stigninger i de asiatiske markeder. Nikkei oppe med over 7% og det Japanske Topix-Index er oppe med lige omkring 8%, hvilket er den største stigning på én dag, siden 2008.

Det skaber optimisme på de europæiske aktiemarkeder, men er det bunden for nu?

http://www.egsvang-trading.dk/blog/rebound-pa-aktiemarkedet-har-vi-set-bunden-for-nu



15/2 2016 22:31 Tonny9 374285



Det korte svar er nej.

Det lidt længere svar er, at så store stigninger på så kort tid sjældent er langtidsholdbare.

Vi har stadig mange usikkerhedsmomenter, som der reelt ikke er blevet afklaret endnu. Jeg tror frygten for de her uafklaret forhold vil dukke op i perioder i resten af 2016 (og 2017?) og i andre perioder fade ud, glide i baggrunden.

Jeg forventer at 2016 bliver et år med stor volatilitet, både op og ned, alt efter hvor meget frygt der er i markedet og hvor meget fokus der er på problemerne.

Husk på, vi har stadig et Grækenland der ikke er kommet på plads. En Rusland/Ukraine konflikt. Et Kina med faldende vækst. En flygtningekrise med arnested i Syrien. Et England der skal beslutte om de vil være medlem af EU og på hvilken premisser. En oliepris hvor yderligere fald vil være mere negativt end positivt. Råvarerpriser (incl. olie)der i den grad er en udfordring for væksten i BRIK landene m.fl.
En vækst der til tider vil give frygt for recession.
Etc. etc.

Aktieåret 2016 bliver nok ikke et stort aktieår for den langsigtede investor, med køb og behold strategien, som mig.

Året bliver nok langt bedre for dem der trader mere og rammer op og nedturene rigtigt.

Personlig ændrer jeg ikke på min køb og behold strategi, men jeg vil være meget selektiv med at vælge de "rigtige" perioder til og supplerer i og hvilken aktier det skal være.




16/2 2016 01:55 Kudos 174287






TRÅDOVERSIGT