Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lng


74339 Breaking News 25/2 2016 14:19
Oversigt

Amerikanske Cheniere Energy er endelig begyndt at eksportere Lng.

Projektet har været længe undervejs og aktien har de seneste måneder været gennem en alvorlig nedtur især båret af de faldende energipriser og på grund af massiv shorthandel. https://finance.yahoo.com/news/u-exports-first-shale-gas-033447039.html

Samtidig har man skilt sig af med den meget entrpenante topchef og sigter nu mod en mere rolig forretning. I de seneste dage har aktien, der blandt andet er et Helge Larsens frimærker, rettet sig en del. Jeg ville egentlig blot høre om der er nogen som har gjort sig nogle tanker om casen/lng-branchen fremadrettet? Tid for opkøb eller afventen?

Det samme gælder forsåvidt det norske john frederiksen lng-rederi Flex Lng. Rederiet var tæt på en fusion med et belgiske selskab, men kører nu videre for egen kraft.

Er der nogen, der har et take lng-rederibranchen?25/2 2016 14:43 ARM 274341Til inspiration se denne NR fra Höegh LNG. Mener den er ganske informativ:

http://www.hegnar.no/Marked/?s=hlng26/2 2016 17:00 Helge Larsen/PI-redaktør 174353Jeg holder skarpt øje med sektoren. Overvejer at købe lidt mere op, hvis der for alvor kommer noget der ligner en trendvending.TRÅDOVERSIGT