Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Oversigt

Efter Seadrills store spring i starten af marts har den nærmest faldt lige siden. Kommer den ned, og bliver i det niveau? Eller kan man forvente der sker noget? Måske ikke i nærmeste fremtid, men på længere sigt?23/3 2016 12:22 zehran 274468Seadrill gav et kæmpe spring, men det ser lidt kedeligt ud nu. Forklaringen på stigningen var at en masse shorts skulle dækkes på kort tid. Siden da er aktien sivet. Efter at have være med på opturen og solgt i 40 afventer jeg nu et købssignal med bekræftigelse. Du kan se den teknisk analyse jeg bruger i mine overvejelser her (den er kortsigtet):

http://www.tradedesk.dk/engine/report.php?stockid=139&stockname=SDRL.OL

Olien ser lidt ud til at have misten pusten (ligger i toppen af en stigende trendkanal) efter at have været i et vild optrend (fra 26$ til 41$). Jeg tror dog at vi lige skal ned og vende de 38 $ (se på grafen).

Samtidigt har jeg set SEADRILL falder, selv om olien stiger, hvilket viser at troen på forsatte stigninger i olien er begrænset eller at Seadrills prisfastsættelse er for høj, med de fremtidige forventninger til olieprisen (hold øje med hvordan de professionelle handler)

Der er stadig tid til OPEC landende mødes, hvilket holder hånden under olieprisen for nu. Men hvis de ikke kan blive enige om yderligere tiltag, er det min forventning at olien vil falde meget på dagen, og så igen sive tilbage til et lavere niveau (i området omkring 34-36$).

Jeg venter derfor med at købe SEADRILL.

Hvis du vil vide hvor Seadrill skal hen på længere sigt, så skal du have fat i en god regnskabsanalyse der værdisætter selskabet ved forskellige oliepriser og have en forventning til olieprisen f.eks. 40-50$. Du kan starte med at læse deres regnskab og se de besparelser som de formåede at lave samt ændringer i gæld og egenkapital (jeg er ikke selv godt nok inde i det, til at kunne udtale mig fornuftigt omkring regnskabet og holder mig derfor til det tekniske).

God Påske.

Crude Oil, Seadrill, SEVDR, Tradedesk.dk, SDRL.OL
5/4 2016 07:16 ARM 074536Seadrill har kørt en gearet strategi hvor man har kontraheret et stort antal borerigge og følgelig oparbejdet en kæmpe stor gæld. SDRL vil modtage et stort antal nybyggede boreskibe og dybvandsrigge nu i 2016 og 2017. Disse enheder kommer ud i et marked hvor der i forvejen er kæmpe overkapacitet og hvor rigtig mange rigge er gået i oplag. De har nu hyret ekstern bistand som har som opgave at fremkomme med forslag til rekonstruering inden sommerferien.

Selskabet har senest accepteret en kontrakt for et nyt boreskib som ikke giver grundlag for betaling af renter og afdrag. Flere analytikere har anbefalingen sælg - enkelte har sågar kursmål 0-5 NOK.TRÅDOVERSIGT