Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NANO med lovende kræftmiddel i fase1/


74592 ARM 18/4 2016 16:37
Oversigt

Først en advarsel. Af samtlige midler til bekæmpelse af kræft i fase 1 er der statistisk ca 7% som lykkes med at få et middel på markedet. Har midlet fået Orphan Drug designation, som Nano har fået for midlet BETALUTIN, stiger den statistiske suksess rate til 10-11%.

The Company's lead clinical-stage product opportunity is Betalutin®, the first in a new class of Antibody Radionuclide Conjugates (ARCs), designed to improve upon and complement current options for the treatment of non-Hodgkin Lymphoma (NHL). NHL is an indication with substantial unmet medical need and orphan drug opportunities.

Kort fortalt for os som ikke er medicinere: Betalutin kobles sammen med antistoffet HH1. HH1 har den egenskab at opspore og knytte sig til receptorer på kræftramte celler. På denne måde bliver Betalutin transporteret frem til målet hvorefter strålingen ødelægger DNA'et og kræften bekæmpes.

Som mange sikkert ved er det primære formål med fase 1 forsøg at teste en trappe af stigende doses af det virksomme stof for at måle sikkerhed og finde ud af hvor man treffer DLT som er Dose Limiting Toxicity. Foreløbig har man testet 10, 15 og 20 Mbq/kg legemsvægt.(Mbq= megabecquerel). Bivirkningerne er betydelige men forbigående.

Det sensationelle set med mine øjne er at med den høje dose (20Mbq) har man vist 100% ORR = Overall Respons Rate. ORR består af patienter med CR = Complete respons (kræften helt fjernet) og PR - Partial respons (kræften er reduceret med mellem 30 og 90%. Statistisk er dette selvfølgelig behæftet med betydelig usikkerhed da vi taler om et stærkt begrænset antal patienter ( men 100% ORR wow og flertallet oven i købet CR) Disse resultater er opnået på patienter som tidligere forgæves har været behandlet med op til 8 andre midler og med en gennemsnitlig alder på 68 år. Når vi ser på DOR - Duration of Response tyder alt på at NANO også på dette vil vise sig bedre end de midler som i dag findes på markedet. Men man er endnu ikke så langt fremskredet at man kan beregne et validt gennemsnit.

Der er meget mere at fortælle og meget mere man skal vide for at bedømme selskabet dets aamarbejdspartnere og dets Pipeline. Men det er selskabet meget bedre til selv at fortælle.

Anbefaler at starte med at studere denne præsentation: http://www.nordicnanovector.com/uploads/images/Financial-Reports/Q4%202015%20Presentation.pdf

Jeg håber der er nogle af alle jer med fagkundskab her på PI som er blevet interesserede eller provokerede nok af mine amatørmmæssige skriblerier til at I får lyst til sætte jer dybere ind i materien og kommentere udsigterne for NANO generelt og Betalutin specielt.19/4 2016 08:52 Helge Larsen/PI-redaktør 074593Hej ARM, Dit indlæg debatteres i Genmabchatten lige nu.24/4 2016 21:32 haraldinho 074606Er det noen som kan linke til en oversikt over andre medisiner for NHL som er i forsøksfase? Har forstått det er mange, og at konkurransen her er stor.TRÅDOVERSIGT