Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gomspace


75103 seisbye 22/8 2016 21:34
Oversigt

Nu har jeg brug for noget bekræftelse. Gerne med lidt fakta bag. nu har jeg længe syntes den kurs er kørt helt af sporet. og folk inde på nordnet shareville er så positive. og bortset fra denne uge, har stigningen jo ingen ende ville tage.

jeg købte ved IPO, og syntes det var lige i overkanten. og da vi nåede 25. solgte jeg.

nu ser jeg folk er ret så glade for et regnskab med en EPS på 0,25. i forhold til kursen efter den er faldet 20% er det en P/E på 124. for det første halvår. selv med sindsyg fremgang ser jeg ikke nogen som helst form for berettigelse for den kurs.23/8 2016 13:36 PeterF 175106Du kan ikke bruge TA-normer på så ny en virksomhed. Vi taler om disruption i form af et rent teknologispring, og her er næppe nogen sammenlignelig peer. Den forskningsmæssige/faglige baggrund er stærk, markedet er til stede for en enorm indtjeningsfremgang, men herudover har vi kun vores tro på projektet til at guide vores forventning.24/8 2016 17:03 Ulmeister1 275108Først og fremmest er jeg ikke rigtig bekendt med Gomspace, men jeg har set, at den får en del opmærksomhed. Det er ikke første gang, vi ser det med små svenske og norske selskaber. Det er set et utal af gange, at denne slags virksomheder laver en markant stigning for at falde de næste mange måneder med enkelte dage, hvor den stiger kraftigt som i dag. Alene af den grund er jeg yderst skeptisk og ville ikke gå ind i aktien på nuværende tidspunkt, uanset at jeg var positiv på fremtiden.

Beowulf, Powercell, Saniona, Delta Minerals, Ivisys, Sensys Gatso, Zenergy, Copperstone Resources, Imint Image Intelligence mv. Jeg har selv et frimærke i Imint, der heldigvis er steget kraftigt siden, den lavede op og nedturen.7/9 2016 00:53 Jolka 175159Jeg tror at Gomspace er en rigtig god aktie med en stor fremtid. Aktien er ikke svensk, men noteret på First North i Sverige. Den er faktisk dansk og ligger i Nordjylland. Niels Buus, som er CEO i cirksomheden har for nylig været i Millionærklubben og præsenteret firmaet. Det er nogle unge studerende fra Ålborg Universitet, som står bag udviklingen af små satelitter. Skriv og spørg Millionærklubben, hvilken dato Niels Buus var på MK, så kan du podcaste udsendelsen. Hvis du googler på Gomspace, vil du se mange interessant ting om virksomheden, som faktisk sælger produkterne og også tjener penge. De kom med et rigtig fint halvårsregnskab for nylig. Pengene fra børsnoteringen skal bruges til at etablere datterselskaber i udlandet bl.a. Singapore. Jeg opfordrer Helge til at følge denne aktie, da den er rigtig interessant. Som du måske ved har Elon Musk Space-x, hvor han producerer satelitter - de er vist meget større end Gomspaces. Elon Musk plejer jo at have fat i det rigtige.
Aktier stiger på forventninger og falder på kendsgerninger er der en der engang har sagt og det er grunden til, at Gomspace er steget så meget siden børsnoteringen i maj. Og som det også er blevet sagt, så kan man ikke bruge TA på sådan en ny aktie. DEt er her Fundemental analyse kommer til sin ret.
Det er korrekt, at på Shareville er der en stor begejstring for mange, af de nye firmaer på First North. Min mening er, at man skal passe meget på med disse aktier - det virker også, som om man kan blive børsnoteret på First North bare man har en god ide. Gomspace er langt mere end en god ide.
Jeg er lang i aktien og jeg er ikke i tvivl om, at vi vi, se den stige og falde, men jeg beholder den.TRÅDOVERSIGT