Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab - Fantastisk video om Daratumumab


75131 Helge Larsen/PI-redaktør 31/8 2016 08:05
12
Oversigt

Læger som har arbejdet med Daratumumab svømmer over af begejstring i denne video. Følg debatten i Genmabchatten.

http://www.onclive.com/peer-exchange/MM-therapeutic-approaches/daratumumab-revolutionizing-how-myeloma-is-treated1/9 2016 23:36 Sukkeralf 1975133Det kniber lidt med at finde tid, så her lige en kortere kommentar omkring mine forventninger til den kommende tid og måske et oplæg til diskussion.

Først lige et hurtigt kig på økonomien i Genmab. Ca 3,5 milliarder i CASH når året er omme og med udsigt til et indbringende 2017 !!

Royalty:
Darzalex 1250 millioner (omsætning 1,5 milliard dollars)
Arzerra 75 millioner (samme som 2016)

Milestones
Darzalex (2 linie godkendelse FDA/EMA) 650 millioner
Salg Darzalex 325 millioner
Andre (evt. upfront nye aftaler) 100 millioner

Samlet giver det 2,4 milliard !!

Der er måske endda chance for en milestone for indsendelse af registeringsansøgning (first line), hvis de laves separat. Desuden kan det vise sig at royalty for Darzalex er for lav - her er blot tænkt, at vi får adgang til yderligere dobbelt så mange patienter som i år (20.000 i 4. linie og yderligere 45.000 i 2/3 linie). Husk på at responsrater er meget højere for 2/3 linie, duration er højere og vi er mere med i EU. Desuden kan der komme ISS, hvor sponsoren betaler for Daratumumab.

Så to ønsker udover hvad der sker på kapitalmarkedsdagen og ASH er:

1) Disse penge skal ud og arbejde, så et bud kunne være køb af ADC teknologi (eksepelvis Concortis Biotherapeutics eller i hvert fald en aftale af en art). Det bispecifikke ADC stof (Her2/CD63-ADC) der blev linket til kunne måske være det vi ser i præklinikken (eller et tilsvarende). Concortis har leveret ADC teknologien og før vi skal i klinikken skal der jo en eller anden aftale på plads.

2) Genmabs modne pipeline er lidt tynd, så indlicensering af et stof i fase IIb ville være godt - er måske for dyrt. Så et mere modigt valg kunne være et fejlet antistof der får lidt Hexaboost !!

3) Efter Xencor-Novartis aftalen og den lidt skuffende Gilead aftale, så mener jeg stadig vi mangler en vallidering af DuoBody (evt. HexaBody) særstatus, som Jan ofte fremhæver den har. Jeg vil se en stor kommerciel aftale med en af de store, hvor de har tegnedrenge oppe som indeholder 50:50 optioner til Genmab. Ikke mere snak - handling !!! I mine øjne er Gilead ikke afskrevet endnu. Jan skrev selv på seneste Q&A, at de var meget aktive DuoBody brugere - og at det tog lang tid at forhandle aftaler på plads med de store. Så indtil Gilead viser en aftale andensteds, så lever håbet hos mig endnu. Et lille problem er dog at Gilead ganske givet gerne vi have nogle kandidater med i en aftale og spørgsmålet er om Genmab vil det. Kunne være en forklaring på hvorfor Novartis ikke valgte Genmab men Xencor. Men igen en hvilken som helst stor partner er fin :−)

---------

Angående kapitalmarkedsdagen, så er det mig bekendt første gang de afholder en sådan - i hvert fald i nyere tid. Hvorfor gør de dog det ??? Hvorfor bruger de ikke bare Post-ASH seminaret som tidligere ??

Jeg gætter i hvert fald på, at vi får yderligere præliminære data fra Tisotumab verdotin at se - og de må være positive i en eller anden grad, for ellers udvidede man næppe protokollen med flere patienter. En overraskelse kunne jo også være, at Seattle Genetics indløser optioner og går all in !!

Herudover forventer jeg et dybere indblik i præklinikken, så vi alle kan se hvorfor Jan roser den så højt.

Humax-AXL ADC må være starten i klinikken på det tidspunkt.

Sidst men ikke mindst kommer der nok en snak om hvad vi kan forvente til ASH.

--------------------

På ASH kommer der formentlig en lang række data for Daratumumab - de to vigtigste er sc dosering og NHL. Yderligere data fra kombierne med Pomalyst (der har tidligere været omtalt opstart af fase III, men nu er Celgene gået i gang) og Kyprolis (mon Amgen skal i gang - tænker ikke at Janssen vil trække denne videre gennem fase III) bliver også spændende.

Da Jan ved seneste CC udtalte, at Janssen snart starter nye studier op med Daratumumab både i MM og uden for MM, så tyder det meget på at der er positive data fra NHL studiet (og vi savner også en forklaring på hvorfor der ikke er kommet nogen milestone for MCL).

Desuden starter studiet op med Daratumumab og Atezolizumab i en solid tumor - det bliver ret spændende at høre hvilken indikation og hvorfor (kunne også komme på kapitalmarkedsdagen). Jan har jo også lagt op til at Daratumumab skulle kombineres med andre checkpoint inhibitorer, så at få BMS på banen ville være stort.

I det hele taget så jeg da meget gerne BMS få en større tilknytning til Genmab (pt kun Humax-IL8) De er vel de største indenfor I/O, så de erfaringer ville være dejligt at trække på. Desværre har de lavet ret mange aftaler på diverse bispecifikke platforme, så tror ikke helt på det.

Lige til sidst er der jo også et par DuoBody milestones i vente - og Jan har også antydet at der kunne nå at komme flere IND´er !!

IND´er er sagen - når Daratumab er slagen, som Jan synger på laboratoriernes gange :−)

By the way - er de flyttet til det nye domicil ??

Mvh
SukkeralfTRÅDOVERSIGT