Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kan du slå børsrobotten?


75153 Christian.k 5/9 2016 15:11
Oversigt

Daytrader.dk udfordrer nu sine brugere til en duel om, hvem der er bedst til at skabe profit i dagens markeder: Mennesket eller maskinen.

Over et halvt år vil vi dyste om, hvem der klarer sig bedst som trader, og vi udlover hver måned en iPad Air 2, hvis der er en trader som på månedsbasis får et højere procentmæssigt afkast end vores robotter - og samtidig klarer sig bedre end de andre tradere i udfordringen. Lykkes det for nogen af de konkurrerende tradere at få et højere afkast end robotterne over et halvt år, så vinder vedkommende en tur til New York, inklusive en rundtur på Wall Street.

Vi har selv indsat 200.000 kr. af vores egne penge, som robotterne kan handle med. Hvis du vil dyste mod robotterne, kan du dog selv vælge det beløb, du vil investere. Det er nemlig det procentmæssige afkast, og ikke afkastet i kroner og øre, som tæller i konkurrencen.

Konkurrencen starter d. 15. september og afsluttes 15. marts 2017, med mulighed for at vinde præmier en gang om måneden. Du kan dog melde dig til med det samme og dermed gå igang med det gratis undervisningsforløb, der klæder dig på til konkurrencen.

I forbindelse med vores investeringer i robotter kigger vi naturligvis på, hvordan de har klaret sig historisk set. Ikke kun i backtest, men også i et live-marked. Robotten, som handles på serveren Sector 1 har handlet live i markedet siden marts 2014, og har en glimrende historik, da den i de sidste 30 måneder har haft 28 måneder med et positivt afkast, og 2 måneder med et negativt afkast. Dette afkast er dokumenteret via en tredjepart, Myfxbook.com: http://www.myfxbook.com/members/BP33/bpge-pamm-accoun.. og http://www.myfxbook.com/members/BP33/sector-1-moderat..

Havde man investeret i robotten i marts 2014, ville man have haft et afkast på 871,71 pct. med renters rente - altså forudsat, at man havde geninvesteret sin gevinst. De fleste foretrækker dog nok at hæve noget af gevinsten af og til! Der er naturligvis ingen garanti for, hvordan robotterne vil klare sig i fremtiden. Derfor har vi lave konkurrencen, hvor man kan dyste mod maskinen.

Læs mere her:

http://www.daytrader.dk/kan-du-sla-vores-borsrobot1/

http://www.daytrader.dk/udfordringen/valutarobot.php

daytrading, trading, valutarobotter
TRÅDOVERSIGT