Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Et frimærke kan vokse - blive til en fodboldbane


75271 ARM 30/11 2016 18:30
Oversigt

Vi er i biotech - og alle her ved at et dårligt resultat kan føre til katastrofe.

Men - oppe i Norge er PCI Biotech i gang med et fantastisk kurshop og jeg tror det kan fortsætte en god tid endnu. Det specielle er at aktien er steget flere hundrede procent efter at de har meddelt at de vil gennemføre en ganske stor (relativt) kapitaludvidelse hvor vi normalt ser at emisjoner er gift for kursudviklingen.

Jeg er hooked på dette selskab men ikke fagmand og derfor vil jeg ikke forsøge at fortælle denne historien - me se selskabets seneste investor præsentation.

Du er ond mod dig selv hvis du ikke gør et forsøg på at forstå perspektivet i dette.1/12 2016 08:56 Helge Larsen/PI-redaktør 175272Jeg har fulgt selskabet i mange år. Frimærket er blevet lidt større. :−)13/12 2016 13:42 Andenk 075303Hvad er årsagen til det store opsving og efterfølgende kursfald her den sidste måned??8/1 2017 16:00 ARM 275356PCIB er igennem fase 1 for behandling af kræft i gallegangen - en meget dødelig sygdom som der i dag ikke findes nogen autoriseret behandling for.

Kort fortalt viser fase 1 at der ikke er fundet nogen dosebegrænsende bivirkninger og nok så bemærkelsesværdigt fik man forbausende gode effektmålinger med flere patienter hvor svulsten er helt forsvundet og langt bedre overlevelsse indtil videre en man havde turdet håbe på sandsynligvis forbundet med at der opstår en immunologisk effekt. Selskabet oplyser at disse resultater har medført en række henvendelser fra ekspert investorer samt potentielle samarbejdspartnere.

Mandag 9. jan tildeles 10 mio. nye aktier fra en gennemført fortegnings-emi tion på kurs 7. Sådanne kapitaludvidelser på Oslo Børs har ofte medført at aktiekursen er faldet til under emitionskursen - men kursen sluttede i 17,4 fredag efter en stigning på 23,4% indenfor dagen.++

PCIB har to strenge mere at spille på som kan give meget betydelige licensindtægter fra foreløbig 5 udviklingsprosjekter i samarbejde med partnere.
Alt sammen godt forklaret i det helt friske børsprospekt. Absolut anbefalet læsning.TRÅDOVERSIGT