Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

PHOTOCURE -- Er ventetiden ovre??


75363 ARM 15/1 2017 15:56
Oversigt

PHO - Sker der endeligt noget? PHO har ligget meget længe med 2 stk. SPA (Special Protokol Agreement som indebærer at de er enige med FDA om hvad der skal leveres i kommende fase 3 for at få tilladelse til markedsføring af CEVIRA OG VISONAC. Ventetiden er gået med at finde og forhandle med potentielle partnere som skal stå for gennemførelse af fase 3 forsøgene samt efterfølgende markedsføring.

CEO har til stadighed hævdet at Cevira(livmoderhalskræft) har blockbusterpotentiale og at Visonac også har meget betydelig værdi.
7
Nu er man kommet så langt at der foregår løbende due diligence for begge - og det burde jo betyde at man er enige om priser og andre vilkår og således bare mangler at de potentielle partnere får lejlighed til at verificere givne oplysninger.

Hvis kommende partneraftaler lever op til de forventninger CEO har opstillet forestiller jeg mig at der vil komme et betydeligt kurshop.10/3 2017 18:06 haraldinho 075487http://www.nettavisen.no/na24/solgte-unna-for-millioner-rett-foran-resultatvarsel/3423321249.html

Det går mot endringer i Pho. Blir interessant å se hvem som blir ny styreleder.TRÅDOVERSIGT