Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Laks m.m.


75370 fanø 18/1 2017 16:14
Oversigt

Først en stor tak til Helge for sit og grundige arbejde på dette område.
Jeg selv startede i Laks for nogle år siden og har siden suppleret op. Ikke fordi jeg havde større indsigt men fordi jeg var på jagt efter firmaer i fødemiddelbranchen. Og dem er der ikke mange af - måske Nestle, Unilever o.a. og så nogle kyllingeslagterier. Men vi bliver flere mennesker på kloden, flere mennesker der tjener mere og de skal allesammen have noget at spise. Og laksesektoren er uniq - der er stort set ingen mulighed for at øge produktionen og efterspørgslen bare stiger og stiger. Så det er stort set bare at sætte sig roligt tilbage og nyde at kurserne næsten kun kender en vej. Sygdom ? Javist- en ikke ringe risiko, men det vil bare få den samlede mængde biomasse til at falde og dermed øgede priser hos de raske. Så sørg for at have et rimeligt sortiment af laksevirksomheder.
Mange er bekymrede for Novo - det er jeg slet ikke! For uanset hvad mr. Trumph mener er behovet for insulin i USA stigende ligesom i resten af verden. Der raser en fedmeepidemi som nu er ved at brede sig til Indien og Asien så markedet bliver automatisk større dag for dag og der er relativt få insulinproducenter på markedet.
Jeg sidder netop lige nu på et US- hotel og jeg kan garantere jer for at der er fedmeepidemi og dermed et næsten umætteligt behov for insulin.
Men indtil videre holder jeg mig hovedsagelig til laks og nogle af de firmaer der servicerer dem.



TRÅDOVERSIGT

75370 Laks m.m.
18/1 16:14 fanø 3