Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Oversigt

Kære ProInvestorer,

Jeg er ny her på sitet, så beder om Jeres forståelse.

Uden at få denne debat til at blive en makroanlyse for og imod Argentinas fremtid, og hvorvidt det er attraktivt at investere nu eller ej, og ligeså hvor stor risikoen er etc, så vil jeg kort sige at jeg har fulgt økonomien længe og har et rigtig, rigtig godt øje til den.

I den henseende ville jeg gerne høre om forslag fra Jeres side, på hvilken måde jeg kan investere mine penge i Argentina.

Jeg har selv tænkt på en ETF der følger det Argentinske index, men kan forstå der kan være visse skatte-udfordringer ved at købe udenlandske ETF, da det beskattes som kapital-indkomst og ikke aktie-indkomst?

Alternativt har jeg overvejet om der der nogle danske investeringsforening med fokus på Argentina, man kunne investere i (eller internationale såfremt det ikke har en negativ effekt på skatten fremfor dansk). Personligt er jeg mest til at følge et index for at begrænse omkostningerne forbundet med management af foreningen etc.

Så kort for at opsummere, og som nævnt ovenfor, vil jeg gerne høre, hvordan I foreslår jeg kan investere nogle af mine penge i noget der eksponere dem overfor udviklingen i Argentina.

Mvh
MOVETRÅDOVERSIGT

75908 Argentina
15/10 12:32 move 0