Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nordea emission er ikke pga. krise, siger de ?


7603 alpehue 10/4 2009 20:29
Oversigt

http://borsen.dk/investor/nyhed/155189/

I korthed:
""Når Nordea øger kapitalgrundlaget med mere end 2,5 mia. euro er det ikke udtryk for frygt for bankens overlevelse.""

Ja, jeg undrer mig stadig over, at alle verdens banker har underskud, der ville få min gamle mor til, at sige - om ikke de da har lagt lidt til side ?

Jeg har sammen med min mor hele formiddagen set CNBC, som hun ikke forstod, men de snakkede ligesom ham der Obama, (som mindede om Mandele) en pæne mand, der vist nok havde vundet et eller andet

CNBC blotlagde på jysk, at alle, der viste, burde vide, eller blot havde den mindste anelse (grundet deres finansielle expertice) ikke sagde nej i tide.

Nordea er måske den, der har set det hele anderledes en alle andre ?

Altså spørger jeg alle I, der gider læse denne tråd

Er Nordea nu et godt køb ?

Skriv gerne om i handler dagligt, da jeg er på 5-7 års sigt.11/4 2009 22:48 loevquist 07681Set i forhold til deres konkurrenter har Nordea klaret krisen rigtig godt, og det er en af de aktier, jeg følger tæt. Nordea var i opturen kendt for at føre en forholdsvis konservativ kreditpolitik, hvilket i dag har lønnet sig.
Man skal dog være opmærksom på, at Nordea er eksponeret i østeuropa, hvilket betyder, at dårlige nyheder fra den front kan ramme aktien.
Nordea var også en af de få selskaber, som afviste støtte fra den svenske stat i første omgang. At de så blev tvunget til at modtage den er en helt anden snak.

På trods af nyemissionen ser det ud til, at aktien stadig har styrke. TA-mæssigt synes jeg at kunne aflæse positive signaler, og jeg vurderer et oplagt købstidspunkt er efter en lille tilbagetrækning.

Venligst,
loevquistTRÅDOVERSIGT