Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

New Wave Group


76091 omardjurhuus 17/5 2018 13:18
Oversigt

New Wave Group
Svensk Midcap virksomhed som muligvis er værd at se på.

Teknisk ser aktien godt ud:

- Strukturen ser ud til at danne enten et Running Flat Mønster eller et Expanding Flat Mønster, men kan også lave 1-2-3-4-5 fra bund.

Fundamentalt ser det også fint ud:

- Virksomheden virker til at have en god og klar strategi.
- Virksomheden er i vækst.
- P/E Ratio 10,1
- P/B Ratio 1,1

Note: Dette er ikke en anbefaling til køb eller salg, da jeg ikke har kvalifikationer til at rådgive om finansielle forhold.
Denne analyse er blot min egen personlige vurdering af aktien.

Har du spørgsmål, feedback, så kan du finde mig.. ⬇️

https://www.facebook.com/groups/ElliottWaveGruppen/

Aktier, New Wave Group

Aktier, New Wave Group
23/5 2018 07:10 TeamGarlic 276092TA er en fed ting. Der er så mange måder at bruge det på og dermed skabes priser i markedet.
Jeg ser en rektangel-formation under udvikling, hvis ikke aktien formår at bryde 57.50. Der er nogen modstand omkring 53.
Jeg bemærker, at volumen ser forkert. Når aktien stiger, så er omsætningen lav og modsat, når aktien falder. Den ligger i en faldende trendkanal.
I mine øjne ligner det snarere en salgskandidat. Alternativt ville jeg købe noget andet med høj momentum.

Mht. vækst, så er det rigtigt: investorerne vil bare ikke betale for det pt. Derfor ser man en lavere eller stabil P i regnestykket P/E og dermed i praksis et bear-marked, når E vokser.23/5 2018 12:37 Tyndeejner 276093Pas på du ikke falder for "Hype" af aktien. Investing.com har "Strong sell" både på kort, mellem og lang sigt <https://www.investing.com/equities/new-wave-group-ab Er du i aktien, så held og lykke. Jeg er en ren amatør til TA, men TeamGarlic ser ud til at have fat i noget rigtigt.TRÅDOVERSIGT