Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Risk Intelligence


76124 jeppe13 20/7 2018 12:24
Oversigt

Et par stykker som overvejer at tegne aktien hos Risk Intelligence?

Hvorfor?
Hvorfor ikke?

Kan personligt ikke selv helt finde ud af om jeg skal hoppe med på vognen.
Jeg tænker at i en verden med terror og massere af kriminalitet, kommer sikkerheds branchen ikke til at mangle noget lige forløbigt.
Og kunstig intellignes bliver der mere og mere af.
Og de to ting i en kombination kan vel ikke være helt dårligt.

Firmaet er jo heller ikke helt nystartet og de ser ud til at vide hvad det er de har med at gøre.

Ud over at lytte med i millionærklubben den 17,/7, synes jeg ikke at hører nok om det og kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad andre egentlig går og tænker.





20/7 2018 15:52 Tyndeejner 176125



Risk Intelligence, jeg skal ikke med.

Regnskaberne frem til og med 31. dec. 2017 kan læses på CVR.dk eller lidt mere overskueligt på proff.dk https://www.proff.dk/regnskab/risk-intelligence-as/vedb%C3%A6k/bedriftsr%C3%A5dgivning/GSB0T8I043Z/

Tallene viser et firma, hvor der ikke er sket en pind i flere år. Omsætningen ligger totalt fladt, tilmed gav selskabet underskud i sidste regnskabsår.

Hvis de havde bevist en vækst, at deres produkt voksede, men de manglede penge til fortsat udvikling og vækst, så var jeg med.

Jeg køber mig ikke ind i idéer som ligger på et tegnebord. Vi kender ikke produktet, alt er kun idéer, ej heller markedets interesse for dette, så vi ved ikke engang om det kan sælges til nuværende kunder, eller om det også giver nye kunder i butikken.

Efter min mening, så skulle selskabet slet ikke gå på børsen, men i stedet kontakte banken og bede om en højere kassekredit. Banken vil selvfølgelig kræve sikkerhed for pengene, men stort set alt hvad firmaet ejer er immaterielle aktiver, dem vil ingen banker belåne.

I alt beskedenhed må jeg sige, at alle alarmklokker bimler, så dette er slet ikke noget for mig.

Det ville glæde mig, om nogen har set noget jeg ikke har, og vil kunne give min negative holdning et seriøst modspil.

De bedste sommerhilsener til alle, held og lykke med jeres investeringer.
Tyndeejner.



TRÅDOVERSIGT