Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

FTE Networks, Inc. / Hovedtråd


76208 HE95 25/9 2018 14:30
Oversigt

FTE Networks, Inc. (Ticker: FTNW) / Officiel Hovedtråd

Jeg vil gerne gøre folk opmærksom på Amerikanske FTE Networks, Inc. som jeg ser et stort potentiale i - selskabet laver komplette løsninger til "smarte bygninger", her står de for infrastrukturen, dvs. al telekommunikation, wireless mv., et lukrativt marked må få konkurrenter som vækster kraftigt. FTE Networks, Inc. er et spændende selskab af flere forskellige årsager.

1) Selskabet guider med en årlig vækst på 43%.
2) Den nuværende valuation er uhørt lav set ifht. key metrics (EV/Sales, EV/EBIDTA, EBIDTA mv.).
3) Flere finanshuse har været ude med rigtigkurser på 200-300% over nuværende aktiekurs.
4) Selskabet har netop lanceret et nyt produkt til porteføljen "CrossLayer", som anses for at have et kæmpe potentiale iflg. nuværende kunder og samarbejdspartnere - CrossLayer skal være "grundstenen" for selskabet og den bærende kraft for fremtidig indtjening.
5) Selskabet har first-mover advantage med CrossLayer, og de guider med 15 nye kunder inden årets udgang
6) Man har mulighed for, at købe sig ind i et selskab som vækster uhørt hurtigt det sker bl.a. igennem opkøb og udvidelse af portefølje, selskabet omsatte i 2016 for for lige knap $20M, i 2018 guider man med $300M.
7) Ledelsen har købt aktier for mere end $100.000 for 2 uger siden.

For at sætte tingene i perspektiv - Aktiekursen er hamret i bund, selskabet omsætter for $300M, det har børsværdi på $78M og guider med et EBITDA resultat på $30M, derudover guider man med:

1) EV/2018 Sales: 0,6x (gennnemsnit i branchen er på 1x)
2) EV/2018 Adjusted EBITDA: 6.9X (mod branche snit på 10,6x)

Hvad er årsagen til det store fald i aktiekursen 1) Manglende resultater af CrossLayer efter lanceringen, de nye kunder er først lige begyndt at tikke ind 2) Øget bekymring om en mulig "share issue", hvilket ikke er tilfældet, ledelsen har netop bekræftet dette ved selv at købe aktier på det regulære marked 3) Manglende refinansiering af deres gæld - dette skulle der gerne komme styr på i løbet af de næste uger/måneder.

Hvad siger finanshusene?

Roth Capital - Har en købsanbefaling med en rigtigkurs på $35/aktie, dvs. en upside på 200% herfra.
Kilde: https://www.streetinsider.com/Analyst+Comments/Roth+C..

SeekThroughEquity - Har en købsanbefaling med en rigtigkurs på $45/aktie, dvs. en upside på næste 300% herfra.
Kilde: http://www.seethruequity.com/wp-content/uploads/2017/..

Disclaimer: Jeg ejer selv aktier i selskabet og er lang!29/9 2018 21:47 HE95 076265Salgstal fra august og september forventes at være ude denne uge, så der er lidt at se frem til.TRÅDOVERSIGT