Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

GENMAB - Hovedtråd


76209 Helge Larsen/PI-redaktør 25/9 2018 16:17
Oversigt
25/9 2018 16:33 Helge Larsen/PI-redaktør 176210


25/9 2018 18:41 Helge Larsen/PI-redaktør 276212


27/9 2018 08:15 Helge Larsen/PI-redaktør 176232Genmab - Kapitalmarkedsdagen:

"Jefferies biotekanalytiker Peter Welford fremhæver, at kapitalmarkedsdagen gav mere opmærksomhed om Genmabs tidlige projekter, som endnu ikke er en stor del af den værdi, som analytikere og investorer giver biotekselskabet. Derfor kan de anses som et potentiale for kursstigning i fremtiden.

"Vores nutidsværdi på 1600 kr. pr. aktie for Darzalex alene, mere end understøtter den nuværende aktiekurs," skriver Peter Welford".


https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/3696..27/9 2018 08:20 Helge Larsen/PI-redaktør 176233Genmab arbejder på at være klar til lancering i 2020

26/9-2018 17:03

"Genmab er allerede begyndt at forberede sig på en ny æra, hvor selskabet frem for at betjene sig af partnere, selv kan stå for markedsføringen af sine egne lægemiddel. Målet er at være klar til en lancering i 2020.

Det fortæller Genmabs kommercielle direktør, John Keating, onsdag på selskabets kapitalmarkedsdag.

Planen omfatter etablering af et kommercielt fundament, som ud over at understøtte lanceringen også er skalerbart, så det kan udbygges til lancering af de næste kræftmidler fra 2023 og frem.

- Vi mener, at vi for at blive succesfulde må gøre dette på tre forskellige markeder. Vores kernemarkeder bliver Europa, Japan og USA, siger John Keating.

Han peger på Tisotumab Vedotin som en mulig kandidat til at blive det første lægemiddel, Genmab selv vil markedsføre. Midlet prøves i et fase 2-studie til som andenbehandling af livmoderhalskræft, og studiet er designet, så det i bedste fald kan danne grundlag for en markedsføringsansøgning.

Genmab udvikler Tisotumab Vedotin i samarbejde med amerikanske Seattle Genetics, og deler såvel omkostningerne som fremtidige indtægter. Ifølge aftalen vil Seattle stå for det amerikanske marked, mens Genmab skal stå for resten af verden.

Som led i forberedelserne planlægger Genmab derfor at opbygge en forretningsenhed i Japan. I Europa venter Genmab desuden at opbygge fire til fem forretningsenheder.

- Vi kigger på en klyngemodel, hvor vi vil fokuserer på mindst fire måske fem klynger. Det drejer sig om Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien. Vi vil lægge kontorer i de lande, og de kan så understøtte tilstødende markeder, såsom eksempelvis Østrig fra Tyskland, eller de nordiske lande fra Danmark, hvor vi har kontor, siger John Keating.

Med strategien fokuserer Genmab på at hente størstedelen af værdien i Vesteuropa, mens selskabet i Østeuropa regner med at betjene sig af distributører.

Omkostningsmæssigt vil markedsføringen af Tisutomab Vedotin ifølge Genmabs finansdirektør David Eatwell være til at overskue.

- I Europa skal vi nok bruge omkring 60 salgsfolk, mens det i Japan nok er omkring 25. Så selv om det kan virke lidt skræmmende at gå ind i den kommercielle fase, så mener vi, at det er til at håndtere for Genmab, når man ser det i den kontekst, siger David Eatwell.

Som led i forberedelserne har Genmab allerede ansat erfarne chefer for markedsadgang og medical affairs, og i løbet af 2019 og 2020 regner selskabet med at hente yderligere medarbejdere ind til salg og markedsføring, oplyser John Keating".

/ritzau/FINANS

Jakob Dalskov
© RITZAU27/9 2018 13:45 Helge Larsen/PI-redaktør 176248Genmab/analytikere: Kortsigtede investorer sender aktien ned.


"Dagen efter sin kapitalmarkedsdag falder Genmab-aktien næstmest i det danske eliteindeks, C25, selv om biotekselskabet brugte arrangementet i hollandske Utrecht til at fortælle om flere fremtidige planer.

At investorerne vælger at sende aktien ned efter det opdaterede indblik i selskabets pipeline og andre målsætninger, kan hænge sammen med, at investorerne fokuserer på større omkostninger på den korte bane til langsigtede projekter og samtidig ikke fik nyheder om det storsælgende kræftmiddel Darzalex.

- Jeg tror, at der er nogle, som glemmer, at Darzalex og for den sags skyld også Arzerra er ude af hænderne på Genmab. De får royalties af det, men de står jo ikke for Darzalex, siger analytiker Søren Løntoft Hansen fra Sydbank.

På kapitalmarkedsdagen fokuserede Genmab på at fortælle om forberedelserne til en ny æra, hvor selskabet frem for at betjene sig af partnere, selv kan stå for markedsføringen af sine egne lægemidler. Målet er at være klar til en lancering i 2020.

Herudover brugte selskabet tid på at fortælle om to antistoffer til behandling af solide kræfttumorer udviklet på baggrund af selskabets Duobody-platform, som er på vej i klinisk udvikling i løbet af første halvdel af 2019.

- Selskabet ville give et indblik i, hvad de går og laver. Og det synes jeg egentlig, at de fik gjort på en rigtig god måde.

- Jeg synes virkelig, at de fik givet et indtryk af, at det er accelereret - også i forhold til, hvad de tidligere har annonceret, om hvornår vi kan forvente at se nogle nye kandidater i klinisk afprøvning, og samtidig fortalte de om nogle spændende nuancer inden for deres brug af teknologier til fremtidige antistoffer.

- Så det har været svært for ledelsen at leve op til forventningerne, fordi markedet er så kortsigtet og fokuserer så ufatteligt meget på Darzalex, siger Søren Løntoft Hansen.

Opfattelsen af at markedet reagerer på det kortsigtede indblik i Genmab-forretningen, bliver delt af Martin Munk, der er aktierådgiver i Jyske Bank. Som en forklaring på dagens kursfald peger han på, at analytikerne skal tage højde for en højere omkostningsbase fremadrettet.

- I og med at man i fremtiden egenhændigt vil markedsføre sine produkter, så skal der ansættes, og omkostningsbasen vil stige, siger Martin Munk.

Samtidig var der ifølge Jyske Bank-handleren ikke de store nyheder fra selskabets pipeline.

Torsdag ved middagstid falder Genmab-aktien 4,1 pct. til 1028 kr. Det giver en plads lige over Ambu-aktien, der er mest faldende i C25-indekset med et dyk på 14,2 pct. til 157,60 kr.

/ritzau/Finans

29/9 2018 21:29 B.Andersen 076264GENMAB- AU: Kursmål 2200.

" Vi vurderer ikke dette er specielt dyrt, taget i betragtning at de årlige vækstrater for Darzalex så langt øjet rækker vil være tocifrede. Desuden begynder Genmabs bagvedliggende pipeline nu at modnes, formentlig med værdiskabende kliniske resultater i slutningen af 2019 og i årene derefter. Børskurs på analysetidspunktet: 1010,00 AktieUgebrevets kursmål (12 mdr): 2200,00"

http://www.proinvestor.com/investornyt/561383/genmab-..TRÅDOVERSIGT