Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ny som investor - Hvordan kommer jeg i gang?


76295 Jthinge 3/10 2018 20:28
0
Oversigt

Hej med jer,

Med en netop opstået interesse for aktier, herunder langsigtede investeringer, undredede jeg mig over to ting, som jeg håber i kan hjælpe mig med:

1) Hvilken hjemmeside/app er bedst at investere via, og hvad er forskellen mellem de forskellige udbydere?

2) Hvor meget bør man min. investere for første gang? Jeg tænker her, at min første investering skal være mellem 500-1.00 kr for blot at få en føling med, hvordan det hele fungerer med køb, salg, skat osv. Min opsparing, jeg har at lege med ligger på 30.000 kr. Er det helt ubrugeligt at investere for så lidt kun 500-1.000 kr?

3) Er der nogen "Must read" bøger eller anbefalelsesværdige fremgangsmåder, når det kommer til at analysere aktier med henblik på langsigtede investeringer (5-10 år)


På forhånd tak for jeres inputs,
Jakob4/10 2018 18:43 HeyimnotCram 176305Her er mit svar til dig:

1) Du kan gøre dine investeringer via din bank. Bare snak med din rådgiver.

2) Men jeg synes ikke, du skal investere lige nu, som du sikkert kan se, så er der meget, der blinker rødt. Så lad bare dine penge stå på bankbogen, indtil det er helt rigtigt at gå ind i markedet. Spar bare nogle flere penge sammen på den gammeldags måde, altså ved at gå på arbejde.

3) Ja du skal læse Lars Tvede, han er rigtig dygtig og samtidig er han meget pædagogisk og let at forstå.
TRÅDOVERSIGT