Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Kursmål løftet til 578


763 akademikeren 5/1 2009 10:02
Oversigt

KØBENHAVN, Jan 5 (Reuters) - Kursmålet på den danske biotek-virksomhed Genmab (GEN) løftes af den amerikanske bank Goldman Sachs, der nu har et kursmål på 578 kr. pr. aktie i Genmab mod tidligere 558 kr. Goldman har en 'buy' anbefaling på aktien.5/1 2009 12:10 JørgenVarnæs 0764Hej akademikeren,

så kom jeg endelig igang herinde. Tak for invitationen :-)

Det bliver spændende om BLA endelig kommer ud af døren. Det burde jo næsten være i denne uge, at vi hører mere?

Jeg har undret mig lidt over den stille strøm af nedjusteringer af markedspotentiale, som analytikerne er kommet med her hen over efteråret. Der er jo ikke rigtig kommet noget nyt omkring produkternes potentiale i de forskellige indikationer, men alligevel trækker observatørerne følehornene til sig. Mon vi blot skal tage det som almindelig inkompetence i analytikerkorpset eller kan der være noget om snakken? Azerra i CLL er jo ikke first line - og off-label salget er jo meget svært at vurdere, selv om solsen har haft nogle gode betragtninger?

mvh
JV5/1 2009 12:29 akademikeren 0765Efterårets udvikling burde faktisk få analytikerne til at opjustere deres kursmål, idet Azerra i CLL nu er mere sandsynligt end nogensinde før. Derfor er det faktisk kun merill lynch og Goldman Sachs der følger en nogenlunde logisk tankegang. Både Azerra og EGFR ser langt bedre ud end tidligere.

Analytikerne justerer deres kursmål (desværre) efter dagskursen. De kan ikke leve med at have et kursmål der ligger lad os sige 100% over dagskursen. Så derfor afspejler deres drop i kursmål dagskursens udvikling.

Hvis vi kigger på fakta, så er det stadig sådan at markedet for Rituxian vokser med 11-18% årligt og udgør +4 mia dollars. Derfor er multiplene de samme. Så hvis man skal forsvare sine kursmål skal man enten
1. Have nogle lavere sandsynligheder for godkendelse (svært med Azerra)
2. Have en større discounterings faktor (nemt det vælger man selv)
3. Have en mindre markedspenetration (også nemt)

Jeg tror det bliver en rigtig god periode og det håber jeg også!
5/1 2009 12:40 JørgenVarnæs 0766Mon ikke vi kan forvente en lidt anden udvikling, når først BLA er røget afsted? GEN vil jo være i en anden fase af sin livscyklus som biotekvirksomhed, når selskabet har en ansøgning liggende hos FDA.

Men jeg tror også på store ting i de næste 6 måneder. Det er fremtidens teknologi indenfor cancer, vi har med at gøre her. Og alle big-pharma har peget på netop cancer som fremtiden.

Aktieinvestering kræver af og til temmelig meget is i maven - og det er vel blot det, vi er udsat for lige pt.

mvh
JV5/1 2009 12:47 akademikeren 0768Den er lige rundet i 241,75 :-) Så is i maven har betalt sig. Genmab er MASSIVT undervurderet, men det er der omvendt rigtigt meget der er iøjeblikket.

Man kan sige at det heldige ved Genmab er at den IKKE er konjunkturfølsom på nogen måde. Genmab casen afgøres af om pipelinen ender som produkt og her er casen ikke kun intakt, den er markant bedre.

Jeg tror det bliver en sikker vinder i 2009+20105/1 2009 14:12 akademikeren 0770Ifølge European MarketScope forventer Goldman Sachs en godkendelsesansøgning på Azerra (ofatumumab) i starten af 2009 i både USA og Europa.

Derudover venter banken overlevelsesdata fra et fase 3 studie i uhelbredelig hoved- og hals-kræft med Zalutumumab i februar/marts.

Goldman Sachs forventer at disse data vil være betydningsfulde, og fremadrettet vurderer banken, at Genmab enten vil indgå en partnerskabsaftale, hvor man beholder en option på delt markedsføring, eller bliver en opkøbskandidat for et stort pharma- eller biotek-selskab.5/1 2009 14:38 RTH 0776hej Akademikeren!

har Goldman Sachs lavet en ny analyse ifm. det nye kursmål? og har du evt. adgang til denne?

På forhånd tak og endnu engang mange tak for din store indsigt :-)5/1 2009 18:13 akademikeren 0786Hej RTH, jeg forsøger at skaffe den. Men intet held endnuTRÅDOVERSIGT