Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lollands Bank Generalforsamling (Hovedtråd)


76441 Prof-Inv-DK 30/10 2018 14:08
Oversigt

Som det fremgår af indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Lollands Bank, så ønsker en gruppe aktionærer at få et bud på Lolland Banks aktier via en struktureret proces.

Det endelige forslag kan læses her.
https://www.lollandsbank.dk/sites/default/files/mediearkiv/dagsorden-gf-2018.pdf

Årsagen til forslaget:
Det er centralt at fastslå, at initiativtagerne ikke ønsker, at banken skal sælges, men blot ønsker at få et bud på bankens aktier til alle aktionærer, som man sidenhen individuelt kan takke ja eller nej til. Derudover så ønsker vi kun processen igangsat, hvis vi kan finde en rådgiver som vil gennemføre det på "no cure no pay" vilkår for banken og at de minimum skal fremkomme med et bud på indre værdi for at kunne få honorar (Kurs ca. 480).

For yderligere motivation og årsager omkring hvorfor en større aktionær vil være en stor fordel for alle Lollands Bank's stakeholders, så henvises til motivationen i forslagene.

Forudsætningen for at vi kan få igangsat processen er, at vi får simpelt flertal for forslaget på den ekstraordinære generalforsamling d. 27. november kl. 18.00, og du kan som aktionær gøre din indflydelse gældende ved enten at brevstemme, møde op og stemme eller give os din fuldmagt til at stemme for forslagene.

Hvis du ønsker at brevstemme eller give os fuldmagt til at stemme for forslaget, så skal vi bede dig om at sende en mail til (nk@aptocapital.com), og så vil vi stemme for begge forslag, så vi kan sikre, at processen kan påbegyndes.

-----
Hvorfor er Lollands Bank interessant?
• Stærk konkurrencesituation - konkurrencen er forsvundet.
• Attraktiv kundeportefølje
• Stærk kreditbog
• Lav aktiekurs
• Forventes at levere et rekord-resultat i 2018
• Egenkapitalforrentningen er højere end fx Danske Bank.
• Banken er overkapitaliseret
• Ingen stemmeretsbegrænsningerTRÅDOVERSIGT