Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Zealand Pharma-topchef stopper for at tage nyt chefjob - NY


76530 exitnu 26/11 2018 18:54
Oversigt

Zealand Pharma-topchef stopper for at tage nyt chefjob - NY

16:11
Zealand Pharmas administrerende direktør, Britt Meelby Jensen, stopper i selskabet, fordi hun har fået et andet job som topchef i et udenlandsk selskab, der ikke er i konkurrence med Zealand.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet mandag eftermiddag.

Britt Meelby Jensen forbliver hos Zealand Pharma indtil videre, hedder det desuden i meddelelsen.

- Britt forlader selskabet på et tidspunkt, hvor Zealand Pharma er i en stærk position med klare prioriteter og finansiel styrke til at levere på selskabets strategi. Bestyrelsen er tilfreds med fremgangen og de positive udsigter for Zealand Pharma, siger Martin Nicklasson, der er bestyrelsesformand hos Zealand Pharma, i meddelelsen.

For den afgående direktør har beslutningen ikke været let, men det nye tilbud har været så godt, at opsigelsen var den rette beslutning.

- Jeg har i høj grad nydt mine fire år hos Zealand Pharma, hvor jeg har arbejdet med et enestående hold og rigtig gode partnere. Zealand Pharma er gået gennem en transformation og har i dag en stærk sensstadie-pipeline og en solid finansiel position, siger Britt Meelby Jensen i meddelelsen.

Processen med at finde en afløser for topchefen igangsættes med det samme, oplyser Zealand Pharma.

/ritzau/FINANS26/11 2018 19:20 EliotSpitzer 376531Ja - det er ærgeligt men fuldt forståeligt. Britt Meelby Jensen er en dygtig kvinde med den rette startegiske tænkning og hun blev bedre og bedre på kommunikatonssiden som tiden gik. Hun har været en del i modvind men det har primært været på grund af udfra kommende ting.

Jeg ser frem til at høre om hvor hun er kommet hen. Det er meget positivt at hun ikke stopper per omgående og dermed kan være med til at sikre lidt stabilitet i en overgangsfase.

Jeg må indrømme at jeg er en smule bekymeret fordi det er super vigtigt hvem som sidder som CEO de næste par år. Det skal ikke være en eller anden sprellemand men i det mindste kan Blom så holde lidt i snorren.

Jeg håber at den flyvende hollænder bruger dette som en anledning til at tage en mere aktive rolle.26/11 2018 19:54 EliotSpitzer 176532Husk at lave spørgsmål til "Q&A Zealand Pharma 2018-11-28". Jeg har lagt et par stykke ind nu.TRÅDOVERSIGT