Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Overvejelser om Fingerprint - skal problembarnet sælges?


76757 Hans-Henrik Nielsen 12/3 2019 16:45
Oversigt

Fingerprint er gået hen og blevet lidt et problembarn i porteføljen. Mange af jer har spurgt, om den ikke snart skal sælges, men der er faktisk en række tekniske grunde til at beholde den.

Dog er mit stop ikke uendeligt langt væk, så måske bliver jeg stoppet ud alligevel. Men se her, hvorfor jeg ikke allerede har solgt ud.
18/3 2019 18:21 runski 176767Hej Henrik, gode videoer, bliv endelig ved med det.

Dog undrer jeg mig lidt over en ting. Jeg har lagt mærke til at i flere af dine videoer at du forklarer, at en aktie der på ganske kort tid er steget flere hundrede procent vil du aldrig røre, fordi man kan være mere end hundrede procent sikker på at den vil falde, det er i cannabis-videoen blandt andet. Et argument som jeg syntes giver rigtig god mening.
Det der undrer mig er, at når jeg kigger på Fingerprint aktien, så har kursen netop steget flere hundrede procent på ganske få måneder, bare siden januar er den steget fra cirka kurs 8 til over 20 i marts måned. Endnu mere hvis man kigger tilbage fra november måned 18. Hvad er det i aktien der "overruler" dit princip med ikke at købe en aktie som er steget utrolig meget på meget kort tid?


Jeg spørger ikke for at pege fingre, mere for at lære.TRÅDOVERSIGT