Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

jeg stopper min deltagelse


7683 le 12/4 2009 00:04
1
Oversigt

her på proinvestor

jeg opfatter en række indlæg de seneste dage som direkte chikanerende og personfikseret mod min person

og det gider jeg ikke spilde min tid med at deltage i



12/4 2009 00:12 doodha 07684



Slap dog af mand



12/4 2009 01:11 Track 07685



Jeg ville ikke tage det så tungt, folk er om ikke andet åbne og ærlige omkring hvad de ville foretrække - det er da positivt )

Dine indlæg har trods alt ganske relevant substans, som jeg personligt ikke ville finde, fordi min tilgang til investering er anderledes. Du får også mange "tomler op" og ganske få "tomler ned" på dine indlæg. Jeg er enig i at vi er nødt til at kende til verdensmarkedet og acceptere især engelske og måske lidt tyske artikler. Både "Gårdsstenen" og "Nathuen" er jo ferme udi det tyske, så de må da være glade for regelmæssig genopfriskelse...

Dog bekender jeg, at tiden kun tillader at skimme igennem nogle af de lange artikler/indlæg.



12/4 2009 03:23 CharlesPonzi 07687



Stops are IN and emotions are OUT.

Og sådan er det.

Alle, der køber og sælger aktier ønsker kun at snyde de andre, dette gælder uden undtagelse for ALLE.

Derfor er følelser OUT.

Bliv aldrig forelsket i et forum.
Bliv aldrig forelsket i en aktie.

Bare udnyt det så meget som muligt til din egen fordel, fordi det gør ALLE de andre OGSÅ.

Der findes INGEN du kan stole på i aktiemarkedet.

God Påske ;−)



12/4 2009 03:46 Stinker 07688



Pastinak,

Verden er større end du aner.

Ikke blot vil du kunne konsultere en økonom og erfare at aktiehandel ikke er et nulsumsspil, hvorfor der ikke nødvendigvis gives en taber for hver en vinder.
Du vil også ved at kigge dig omkring på ProInvestor kunne indse, at såvel aktiehandel som entusiatisk virke her på stedet tjener flere og højere formål end profit. Der ER faktisk muligt at skatte andre mennesker samt deres udsag og dermed også at være forelsket i et aktieforum.

Den fremfærd og indstilling, som DU her praktiserer og lader komme til orde vil kun bibringe dig fattigdom uanset hvad du måtte tjene på dine handler.

Havde stedets politik tilladt brugen af latinske gloser begyndende med "i" ville dette indlag være blevet kortere. Men jeg er glad for, at det blev langt. I samme ånd håber jeg, at du i fremtiden vil gebærde dig med lidt større omtanke end tidligere set - samt føje lidt mere substans til dine ytringer. Er det ikke muligt, kunne du måske overveje at søge ligesindede andetsteds?



12/4 2009 03:58 CharlesPonzi 07690



Aktiemarkedet stinker, det kan vi vist ikke blive uenig i.
Derfor: Emotions are OUT.

Lokkerier i div. forums er typisk fælder fra sælgere.




12/4 2009 04:19 Tyregod 07692



åh hvor smukt skrevet stinker. TAK.



12/4 2009 04:52 Sonku 07696



Hej Stinker.

Det er desværre ikke ( endnu ) muligt at give point for et godt svar, men det har du så fået in absentia nu

Til LE, Efter gennemlæsning af samtlige indlæg mener jeg nu at alle har holdt en sober tone, det er jo trods alt en debat, og derfor er det vel helt naturligt der forekommer et modspil At det så er tilsat et gran humor gør det vel kun endnu mere spiseligt. Alternativet er jo en site som kun omhandler tilværelsen som Tibetansk grønsagsmunk hvor alle mener det samme og det er vel ikke lige det der skal være § 1 hos PI.

Håber dit indlæg er en udløber at et øjebliks frustration, lyt nu til den her og kom op på hesten igen...




En rigtig god Påske til dig og dine...

Sonku.




12/4 2009 14:24 Track 07706



Charles Ponzi, Patriak eller hvem du nu er...

Du har nok ret i at nogle skribenter er notoriske løgnhalse. Du tager fejl, hvis du mener at medskribenter ikke husker andres indlægshistorik og lærer hvem man kan stole på. På trods af, at jeg er rygende uenig med nogle af LEs (og andres) holdninger/vurderinger, så stoler jeg på ham og han bidrager med rigtig mange værdifulde indlæg. Det er ikke alle der gør det.

Der findes stadig venner i verden!



12/4 2009 04:13 cyber 07691



ProInvestor.dk har min opbakning, tror på den positive udvikling af sitet vil fremme samarbejdsånden investorer imellem.




12/4 2009 04:27 CharlesPonzi 07693



ProInvestor er SUPER, men man skal bare ikke tro på alle posts, da de fleste er farvet. Ta' alt hvad man læser med et stort gran salt og undlad følelser.

Det vi har oplevet siden efteråret 2008 er et event, som hvis vi glemte, slet ikke ville mærke. Tænk, hvis man boede på en sydhavsø med godt vejr osv., så kunne man bare klikke ind i banken og se hvordan værdierne svulmede op, altså hvis man havde shortet det hele. Og det var der nogle, som gjorde, de har tjent kæmpe profit på krakket. Desværre gik jeg for sent i shorts, da jeg ikke boede på en sydhavsø. :)

Hvad sker der i næste uge?
Jo, folk kommer tilbage fra påsken og de gør det modsatte af hvad de gjorde inden de gik til påske. Aktiehandel handler ikke mere om værdier, med det er i dag blevet forvandlet til et godt casino.

Der er ingen tvivl om dem, som sidder med aktier lige nu gerne vil ud.

God Påske Øl ;)



12/4 2009 04:44 cyber 07694



Ja, på aktiemarkedet handler det om, at være på forkant med udviklingen. Det gøres bedst ved at søge relevant info. Hvilke kilder man benytter er meget individuelt, men ingen tvivl om at specielt Le har fingeren på pulsen.



12/4 2009 04:47 CharlesPonzi 07695



Helt enig, men væk med følelserne.
De må ikke bruges, men de skal kværkes, ellers kommer de tilbage som en boomerang.



12/4 2009 11:58 dummy 07697



Men jeg har ikke været så aktiv på det sidste, så jeg har ingen baggrund for at bedømme om du er blevet generet ud over rimelighedens grænser eller man skal opfatte det som en halvfuld "bøvs" - over at føle sig misforstået/"trådt på" ?

Håber det sidste og at du vender stærkt tilbage !

Årsagen til at jeg har "holdt lav profil" er jo også en irritation over sitet's funktion - jeg brugte 13 forsøg på at rette en stavefejl inintentionally --> unintentionally - lige efter at aka havde givet mig ret i at personfnidder ikke er velset på PI - med lidt øl og en flaske vin i kadaveret kan man jo godt føle sig en smule paranoid i den situation ? (Tag endelig ikke fejl - selvom man er paranoid, kan der jo godt være nogen efter én) !

Så "smækkede" jeg lidt med døren - det forsvandt også i cyber-space - og tænkte lad dem dog rode i deres egne navler et stykke
tid !

Udover de mange rimeligt fornuftige (og en del meget humoristiske)indlæg på PI er noget af det jeg sætter størst pris på ved sitet den "voksne" tone og den "hurtige" respons ved fejlmeldinger - disse kvaliteter gør at jeg formentlig altid vil læse her, ligesom jeg forventer at du vil, le ?

Mvh og god påske til alle Kim



12/4 2009 12:21 dummy 07698



forstå at du er "blevet lidt stødt på manchetterne" - specielt fordi det er "seriøse" skribenter, som kritiserer din "stil".

Jeg har dog også så lang hukkommelse, så jeg husker at et af mine første indlæg - var i præcis samme tråd (sikke en over nakken jeg fik af aka - for at kritisere andres form/stil )

Min reaktion har jo så bare været at åbne dine indlæg - hvis du ikke selv har skrevet en kommentar og emnet iøvrigt ikke forekom mig relevant - at gå videre til noget andet - det forstår jeg så ikke helt at de andre ikke også bare vælger ?

Men egentlig tror jeg at det (også fra de andre) er et "klynk" om hjælp til at forstå hvorfor du synes at lige denne info er væsentlig i netop denne situation ? Det var ihvertfald min baggrund for at efterlyse DIN lkommentar.

Jeg håber at du "falder ned" og bliver ved med at skrive - jeg læser næsten alt hvad du selvstændigt fabrikerer og selvom vi ikke altid er 100% enige - mener jeg at vi kan uddybe uenighederne, så vi får en forståelse af hinandens synspunkter - ikke at vi bliver enige, men vi ved hvad vi ser forskelligt på

Mvh Kim
P.s. Kom så le - "tag dig sammen ! "- som vi ville have råbt til Morten Nordstrand i den forfærdelige forestilling i Haderslev hvis Haderslev lå på Østerbro !



12/4 2009 13:27 alpehue 07699



Vi kan ikke undvære dig LE, og vi skal vel bare over fødselsvanskelighederne lidt alle sammen.

Jeg forstår ikke nok af engelske tekster efter en årrække uden brug af sproget.Men så må jeg jo forsøge, at genopfriske.

Håber ikke jeg har medvirket til behovet for din tråd ?
Det har ihvertfald ikke været meningen.






12/4 2009 13:34 stengård 07700



Hej Le, jeg synes ikke det er den rigtige beslutning - I den korte tid jeg har været med her er det 3dje gang du forlader forum. jeg indrømmer gerne at jeg ikke helt forstår hvorfor det skal være sådan at hvis de er en vis uenighed med dine indlæg, eller form - så affærdiges det det med uvidenhed/manglende indsigt fra (os) andres side - og så smækker du med døren.

Det er da i konstruktiv uenighed at vores vores fælles forståelse og viden udvides.

Når jeg indimellen diskuterer helt vildt med bl.a SL65AMG - og vi er meget sjældent enige - så er det da med den patos og engagement som vore respektive synspunkter tilsiger, men i alle tilfælde kommer jeg da (jeg skal ikke kunne sige om det også gælder ham) klogere og mere vidende ud på den anden side - enten fordi jeg får tilføjet nuancer som jeg ikke har overvejet, eller fordi jeg bliver "tvunget" til at søge oplysninger der styrker min argumentation.

Man skal iøvrigt aldrig true med at gå... man skal true med at blive

stengård



12/4 2009 14:09 jobono 07703



Jeg synes, vi skal glæde os over de ildsjæle, som har beriget os med dette site og de mange dygtige og indsigtsfulde bidragsydere, som udvider vores kollektive viden og forståelse for aktiemarkedet. Hertil hører også dine indlæg, le, så fortsæt endelig.

Hilsner



12/4 2009 14:28 stengård 07707



det er vi helt enige om Jobono...



12/4 2009 14:07 07701



Jeg må tilstå at jeg lige leder efter LE´s begrundelse for at forlade sitet, hvilket jeg beklager meget. Jeg kan umiddelbart ikke se at der skulle være tale om en personforfølgelse af LE. Selv hvis man tager brillerne på.

I forhold til resten af kommentarerne i tråden er jeg også enig i, at vi er på rette vej med hensyn til at have en debatkultur som jeg mener er præget af hjællpsomhed, viden og respekt for hinanden.

Jeg kan godt fornemme at vi nogen gange her på det seneste er ved at gnide os op af en grænse, hvor vi motivfortolker, hvilket typisk er et preludie til personfinidder.

Lad os nu finde argumenterne frem når vi er uenige.

Jeg synes man med rette kan forlange af PI at vi tager vores små credoer alvorlig (af investorer for investorer fx.) og det gør vi også.

Alpehue leder lidt efter at det skule udmønte sig i at vi bagved så også skal kunne komme med konklusionen på hvordan man laver indlæg. Her er vores position sådan set da også rimeligt klar: at der skal være plads til alle typer af bidrag, så længe vi undgår personfnidder. J


Også derfor er det ekstra ærgeligt at LE netop forlader PI af den grund.

Derudover er det ærgeligt fordi LE leverer meget indhold, iøvrigt har en masse community points. Og ærgeligt fordi jeg sætter stor pris på LE og har talt et par gange med ham i telefonen i begyndelsen af PI´s korte historie.

Jeg håber han vender tilbage igen. Jeg må forsøge at sætte mig lidt ind i, hvorfor han føler sig forfulgt.....

Jeg vil gentage hvad jeg skrev i går. Vi er fantastisk stolte af sitet - ikke af debatstrukturen - men stolte af det community vi alle sammen er en del af. Vi har alle en forpligtelse at agere med respekt overfor hinanden og det synes jeg alle lever op til.







12/4 2009 14:15 alpehue 07704



Det var ikke helt korrekt Aka

"Alpehue leder lidt efter at det skule udmønte sig i at vi bagved så også skal kunne komme med konklusionen på hvordan man laver indlæg"

Alpehue leder (af og til) after en konklusion i starten af indholdet i et større indlæg på engelsk.

Hvad vil man fortælle ?





12/4 2009 14:16 07705



sorry jeg har så misforstået dig...



12/4 2009 17:48 whenif 07711



Mon ikke også det kommer til at hænge lidt sammen med, vi bliver flere og flere og dermed også mere markante i interesserområder.

En del er mere til langsigtede, en del til mere kortsigtede og endelig
daytraderne og hver del ønsker informationer på hver sin måde.

Kunne måske løses ved muligheden for - fra hjem sited - at kunne
vælge en site til lang, kort eller day.

Hermed ville man opnå de forskellige interesser ikke kolligerede for
meget med hinanden.

Som Jørgen Varnæs også pointerer. Vi har hver især vore ønsker.

mvh Whenif



12/4 2009 18:50 Tyregod 07713



halløjhalløj hvad sker der her?
vil du stikke af og lade patriaktossen overtage?? det er udelukket, le.

i øvrigt: hvis alle viser respekt for hinanden (patriak/charlesponzi undtaget naturligvis) så skulle der ikke være problemer.

jeg kan kun se at din infosøgning kan berige sitet, dog måske fint at samle det i en ugentlig tråd, fx. "le's infoguf, uge xx" hvis det derimod kommer i nye tråde hele tiden, er det måske mindre heldigt.

nå men skal vi ikke se at komme videre, folkens??? vi skal alle sammen huske at det her handler om aktier, ikke alt muligt andet.




12/4 2009 20:15 campus 07716



jeg har læst med her et stk tid, og dette er mim 1´ste ytring. jeg er her for at lære, og , specielt om danske aktier.

Kender LE fra diverse andre site, og det er det samme hver eneste gang alle ikke er enige med ham.

Lad ham bare surmule en uge eller to ,tro mig han vender tilbage igen.



12/4 2009 20:45 cyber 07717



Info bør komme, når info er der, ventetid kan blive dyr, fint at Le poster relevante hints umiddelbart, så er det op til os andre at tyde dem, og ellers værdsætte det arbejde, der ligger til grund for hans research. Er det uforståeligt, kan man jo blot springe over.



12/4 2009 20:59 Hegu 07718



Le...for Søren da. Der er intet i diskussionen som tyder på en personlig forfølgelse af dig.

Forsæt nu blot dit gode arbejde, selv om ikke alle er enige i den måde du serverer dine guldkorn på.

Jeg er også lodret uenig med dem, men respekterer at de har ret til andre synspunkter end jeg selv har.


Med venlig hilsen

:)Hegu



12/4 2009 21:35 cyber 07720



Når Le har sundet sig, vil vi høre fra ham igen.

Ved personlige kommentarer bør man være direkte, så det skrevne ikke kan vendes og drejes på et utal af måder, og derved skabe misforstand og frustration i dække af humor og ironi.



13/4 2009 00:14 Udgard 07730



tror han føler sig stødt over, at stengård venskabeligt driller lidt i 2 andre tråde, hvor han han vidst skriver noget med at det må være humor som svar på et oplæg fra le og så er der en anden tråd med noget med Emma Gad (den er da bare sjov). det virker lidt sart af dig le. tror du fejltolker alm debat-lune til at være forfølgelse af dig. måske noget andet du føler dig stødt af, men har ikke kunne finde noget?

hvad angår link uden tilknyttet kommentarer, så er min indstilling, at man springer dem over. tit ses det, at folker smider link og copy-pastes uden selv at have læst andet end overskriften. det gælder selvfølgelig ikke alle!!!
men hvis man synes noget er så interessant, så kan man da som minimum tilknytte en lille kommentar der fortæller, hvad der er fokus.

hvad gør man hvis man tidlig om morgen. hvor man er fra tidspresset til at læse en nyhed, som virker væsentlig. feks topotarget med overskriften; "licensaftalen er i hus"

det virker så væsentligt, at jeg synes man for sine medinvestorers skyld bør poste et link. men man bør gøre opmærksom på, at man ikke selv har læst den, men at det virker meget relevant. det kan gøres på under et min og det giver et meget mere seriøst indtryk.

bortset fra det tilfælde synes jeg, at det er god debatetik, at man selv har læst det man poster og tilknytter en kommentar om hvorfor det er interessant. det er den måde vi hjælper hinanden på.




TRÅDOVERSIGT

7683 jeg stopper min deltagelse
12/4 00:04 le 1


7684 Slap dog af mand..
12/4 00:12 doodha 0