Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Star Bulk - 100% klar til fremtidens miljøkrav


77578 HanneP 7/10 2019 20:29
Oversigt

Star Bulk er et globalt rederi, der leverer høj kvalitets transporttjenester af tørlast. Selskabet har en samlet flåde der omfatter 120 moderne skibe, med en gennemsnitsalder på 7,9 år, bygget i verdensklasse værtfer. Alle skibe er med moderne røgrensningssystemer.

Star Bulk-flåden er en sammensætning af en stærk diversificering, fra Supramax-skibe til Newcastlemax-skibe, der symboliserer fragtskibenes størrelse. Supramax har en størrelse på omkring 60.000 DWT, hvor imens Newcastlemax har en størrelse på omkring 185.000 DWT, der derfor er det største fartøj i branchen og dermed er i stand til at komme ind i havnen i Newcastle, Australien. Flådens samlede kapacitet er på mere end 13 millioner DWT.

Star Bulks fartøjer transporterer store bulks, der inkluderer jernmalm, kul og korn, og mindre bulks såsom bauxit, gødning og stålprodukter. Hvert år sender selskabet mere end 37 millioner ton last over hele verden; sikkert, effektivt og med omhu til miljøet. Star Bulk er et af de bedst fungerende rederier i rettighedsrisikoklassificeringen globalt.

Star Bulk blev indarbejdet på Marshalløerne den 13. december 2006 og har administrerende kontorer i Athen, Grækenland og i Limassol, Cypern. Selskabets aktier forhandles på Nasdaq Global Select Market og Oslo Børs under betegnelsen "SBLK".

Star Bulk ejer også Star Logistics, et tør bulk-råvarelogistikfirma med base i Genève, der servicerer slutbrugeren ved at forbinde oprindelse med destinationen for tør bulk-råvarer.

Selskabets forretningsmæssige mål er at være en højkvalitets- og omkostningseffektiv skibsoperatør og samtidig udvide sin flåde i tørbulk sektoren gennem opkøb, der har vækstpotentiale for sine aktionærer. Gennem Star Bulks managementteams erfaring, viden og netværk såvel som avancerede interne markedsundersøgelsesmuligheder, optimerer selskabet konstant distributionen af flåden både geografisk og timingmæssigt.

Alle skibe, der ejes af Star Bulk, administreres teknisk af Star Bulks helejede datterselskaber, Starbulk SA og Starbulk Cypern. Denne integrerede struktur giver dem mulighed for at drage fordel af synergier og stordriftsfordele. Samtidig sikrer Star Bulk-skibets ledelsesteams omfattende erfaring og kapaciteter, høj kvalitet i driften og streng overholdelse af søfartssikkerhedsstandarder og miljøbestemmelser.

Pålidelige og langvarige forhold er kernen i det, Star Bulk gør. De fokuserer på at opbygge og opretholde forholdet til alle deres modparter, fra befragtere og mæglere til værfter og finansielle institutioner. Gennem relativt moderate gældsætningsniveauer og med stærk støtte fra mange internationale prominente banker og leasingselskaber, sigter Star Bulk mod at opretholde en sund balance gennem hele forsendelsescyklussen.

Teknologi, innovation og dataanalyse er en integreret del af Star Bulks strategi. I alle aspekter af selskabets aktiviteter bruger de avancerede ressourceplanlægningssystemer og business intelligence-værktøjer til at optimere operationer og understøtte daglig beslutningstagning.

drybulk, GOGL, jin, NM, NMM, SB, Starbulk
7/10 2019 23:07 ICET 177582Udmærket,,, altså lige udover SBLK betaler 0 USD i udbytte. Dette sagt er det nok ok at positionere sig 'somewhat heavy' i dry bulk. Har selv tonsvis af dem, GOGL, NM, SB, NMM og smertensbarnet JIN.OL,,,Men hvordan faen vi får JIN.OL til bare at rykke over 10 nKR så jeg kan slippe af med dem ved jeg ikke,,,7/10 2019 23:10 Helge Larsen/PI-redaktør 077583JIN er en udfordring for mange. Det har aktien været i rigtig mange år.9/10 2019 18:29 Helge Larsen/PI-redaktør 077665Delfin..Vi kan tage bulk her.


BDI op 4 % til 1.873.

Heraf:
Capesize op 6,1 % til 25.598.
Panamax op 2,7 % til 14.850.
Supramax op 0,3 % to 13.467.
Handysize ned 0,3 % to 9.579.9/10 2019 18:31 Helge Larsen/PI-redaktør 077666Også dig Slåen. :−)TRÅDOVERSIGT