Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

To smaa artikler om Teva


77631 tommycarstensen 9/10 2019 00:21
Oversigt

Jeg synes ikke, at jeg kan finde nogen nylige traade om Teva herinde. Har alle solgt? Jeg har selv generhvervet mig aktien til et snit paa 7-8. Jeg kan huske, at EI-skribenten @marc55 sagde, at den skulle ned i kurs 8, da den laa over kurs 20. Jeg kan huske, at jeg syntes, at han ogsaa i den sammenhaeng var tosset, men han fik ret :-D Hvorom alting er, saa ville jeg bare dele to artikler fra i dag.

"From Teva's ashes new Israeli biotech can grow"
Former Teva CEO Jeremy Levin talks to "Globes" about Israel's biotech potential, the opioid disaster and why he shuns investing in medical cannabis.
https://en.globes.co.il/en/article-from-tevas-ashes-i..

Profits at pharma company Teva's Irish operation fall 49%
Despite profits slip, Teva says Waterford site is one of the most successful across the group
https://www.irishtimes.com/business/health-pharma/pro..

Jeg skrev om deres Q2-regnskab paa min blog, og jeg har ogsaa taenkt mig at skrive om Q3:
https://blog.midgardfinance.com/tag/teva/

I oevrigt annoncerede Teva i gaar, at Q3-regnskabet kommer 7. november, saa jeg har sat kryds i kalenderen :-)
Teva to Host Conference Call to Discuss Third Quarter 2019 Financial Results at 8 a.m. ET on November 7, 2019
http://ir.tevapharm.com/investors/press-releases/pres..9/10 2019 04:56 bgadk 377632Jeg har også genkøbt i moderat mængde. Indtil videre i lettere minus, men jeg mener den skal meget højere op.
Største risiko er retssagerne, men jeg har læst at Standard&Poors mener at de kan klare bøder i op til 2 mia USD, uden at beskadige deres kreditrating, hvilket må betyde at alle bøder under dette beløb er "ufarlige" for virksomhedens fortsatte beståen.9/10 2019 06:19 tommycarstensen 677637Ja, det er noget ged med de to sager om kartel og opioider. Det er korrekt, at S&P har sagt, at de kan absorbere en bøde på USD2mia. Det vil være en lussing, fordi de har en del gæld, der forfalder i nærmeste fremtid. De har allerede lagt 646 millioner dollar til side. Det ville være en positiv overraskelse, hvis de ikke fik brug for hele beløbet.

Den handles til en fremadrettet P/E på 2-3 stykker. I min optik burde kursen lige nu og her i fravær af retssager være minimum det dobbelte. Vi må se, hvor vi er, når 2020 er omme. Jeg tror ikke, at vi får afklaring på det i år. (Desværre) får vi ikke udbytte, mens vi venter.

S&P: Teva has $2b capacity for legal liabilities
https://en.globes.co.il/en/article-sp-teva-has-2b-cap..TRÅDOVERSIGT