Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er NNIT en fuser ?


77929 DjengisCash 15/10 2019 16:29
Oversigt

Er NNIT værd at tage en chance med ?

Det undrer mig, at de kontrollerende ejere, Novo og fonden, lader deres eget selskab gå for lud og koldt vand og vælger andre leverandører.

Fremtiden ser jo mere end uklar ud for NNIT, men er der nogen der kan se en god case på trods af udfordringerne med ordresituationen ?



15/10 2019 17:27 Thorkild01 077936



For ca. 1 måned siden havde Børsen tv et interview med 2 professionelle investorer, der hver blev bedt om at komme med deres bedste danske aktie tip. Den ene (husker ikke navnet) nævnte NNIT, som han mente på 12 mdrs. sigt kunne fordobles. Den anden nævnte AMBU (hvor hun dog mente at ens horisont skulle være + 1 år), men angav ikke et kursmål.



15/10 2019 21:25 bgadk 277946



NNIT er forholdsvis billig hvis man ser på P/E, men jeg har generelt ikke særlig stor fidus til interne IT afdelinger som søsættes som selvstændige selskaber, og da slet ikke som børsintroduktioner. Det er simpelthen helt forskellige kulturer som behøves som intern IT afdeling og som eksternt selskab som skal sælge sine services og huske at få faktureret dem på ordentlig vis.

Af ren anekdotisk information, så havde jeg en kontrakt med dem for en del år siden, og de imponerede mig ikke med deres faglige kunnen.



TRÅDOVERSIGT