Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

ONCOLOGY VENTURE - DIREKTE SENDING


78358 Helge Larsen/PI-redaktør 25/10 2019 10:09
Oversigt

Pressträff Direkt

Time: To day november 25 at 2 pm.

Place: Online on Youtube.
25/10 2019 23:04 RoninDK 278373Super interessant præsentation, og i min optik sagde han alt det rigtige. Og den nye fokuserede strategi giver også rigtig god mening. Hvis ellers de kan sammensætte og måske submitte en New Drug Application (NDA) i løbet af de næste 6 måneder, så eksploderer kursen.
Jeg kan ikke udtale mig om the scientific stuff, men med alle underliggende kliniske data fra de store firmaer som basis for at påvise retrospektivt effekt via DRPen virker det som et meget de-risket projekt.
Et par spørgsmål til næste uges roadshow, hvis du deltager Helge:
Er Peter og Ulla Buhl stadig i firmaet eller er de med i de 32% staff som "blev til overs"? I min optik ville jeg føle mig betrygget ved at deres viden fortsat er i firmaet i en eller anden form.
Som jeg forstår det, så viser DRPen retrospektivt effekt ud fra data fra de oprindelige opfinderes firmaer (Big pharma). Skal der nye faktiske kliniske forsøg til for at opnå godkendelse? Hvis ja, kan det så nås i løbet af de næste 6 måneder?

Disclaimer: Jeg har et frimærke i OV, og nogle warrants, som jeg håber bliver en formue værd. Så måske er jeg for optimistisk, men OV cases virker næsten for godt til at være sandt. Og jeg er alligevel ikke så sikker at jeg nødvendigvis smider flere penge i nu. Jeg er dog fristet, for hvis blot et af produkterne bliver godkendt indenfor onkologi vil kursen mangedobles. ..... hvis de fejler er værdien tabt.TRÅDOVERSIGT