Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nordea fortjener en tråd


78369 DjengisCash 25/10 2019 14:23
6
Oversigt

Nordeas kvartalsregnskab rummede en grim overraskelse med den stor nedskrivning på IT, men samlet bedømt stiger aktien alligevel en smule, selvom udviklingen i basisforretningen også ser sløj ud.

Forklaringen skal vel findes i, at selskabet adresserer den mulighed de reelt har, nemlig omkostningernes størrelse. Så Nordea belønnes for den strategi, selvom personalet vil gøre modstand. Men i den sidste ende er det jo også i medarbejdernes interesse, at virksomheden på den måde sikrer sin langsigtede overlevelse.

De mellemstore danske banker, især den med hovedsæde i Aabenraa, bør lytte med nu.

Det varslede udbytte på 0,4 euro for 2019 svarer til cirka 6 pct ved den nuværende kurs på 50 kr er vel ikke så ringe endda og forventningerne til fremtiden er da forholdsvis lyse. Og så er banken ikke sovset ind i de giga-store skandalesager som danske bank eksempelvis er. Men helt rene er de jo ikke, men hvilken større bank er det ?

Hvis man overhoved vil investere i banker, så er Nordea en af de bedre cases, de klarede sig gennem finanskrisen uden statslig støtte, så mon ikke det er en af de banker som står tilbage, når næste krise rammer.

Disclaimer, jeg ejer selv aktier i Nordea.

Er der andre med en mening om Nordea ?
30/10 2019 07:56 Rafa 078458Læser at den nye chef lige har købt for 2,2 mill kr Nordea aktier.3/11 2019 18:18 Jensen100 178667Ja
Det er en klart dårligere bank end danske bankTRÅDOVERSIGT