Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

HEXAGON COMPOSITES ASA


78468 Helge Larsen/PI-redaktør 30/10 2019 09:34
Oversigt

Energiovergangen mod et lavkulstofsamfund giver spændende vækstmuligheder for et selskab som Hexagon Composites ASA. Hexagon er en verdensomspændende leverandør af ren energiteknologi til gaslagring, distribution, brændstofsystemer og drivbaner. Selskabets løsninger muliggør opbevaring, transport og konvertering til ren energi i en bred vifte af mobilitets-, industri- og forbrugerapplikationer.

Hexagon Group er opdelt i fire forretningsområder; Agility Fuel Solutions, Hexagon Purus, Hexagon Mobile Pipeline og Hexagon Ragasco.

Agility Fuel Solutions er Hexagons nyeste forretningsområde, fuldt erhvervet i januar 2019. De er den førende globale leverandør af rene brændstofløsninger til mellem- og tunge erhvervskøretøjer. Produkterne inkluderer energilagrings- og leveringssystemer, drivlineløsninger og type 4-kompositcylindre. Disse løsninger tilbydes til en række forskellige køretøjstyper, herunder tunge lastbiler, affaldsbiler, transitbusser, skolebusser, betonblandere og leveringsbiler. Agility's fokus på erhvervskøretøjssektorer forventes at øge konkurrenceevnen og aktionærværdien på mellemlang til lang sigt.

Hexagon Purus er førende leverandør af letvægtskomposerede højtryksbeholdere og systemer til opbevaring og distribution af brint, naturgas og biogas. Den globale overgang til nul-emission energi for mobilitetssektoren accelererer med stærk støtte fra både offentlige og private aktører. For at forfølge de voksende markedsmuligheder har Hexagon organiseret sine aktiviteter inden for brint og letvægts køretøjer i et enkelt dedikeret forretningsområde.

Hexagons Mobile Pipeline udvikler og levere løsninger som muliggør sikker distribution af CNG, biogas og industrigasser. Hexagon er den globale markedsleder inden for højtrykskompositopbevaringscylindre og transportmoduler, som bruges til distribution af komprimeret naturgas (CNG) og biogas. Cylindrene er lette og har en høj kapacitet, hvilket gør systemerne ideelle til kunder, der kræver store mængder gas, men som ikke i øjeblikket betjenes af traditionel rørledning infrastruktur.

Hexagon Ragasco er verdens førende producent af sammensatte LPG-cylindre (Liquefied Petroleum Gas), der hovedsageligt bruges til fritidsaktiviteter, husholdningsbrug og industrielle anvendelser. Hexagon er pioner inden for branchen og har solgt mere end 15 millioner cylindre over hele verden i de sidste 18 år, hvoraf 1,7 millioner blev solgt i 2018. Enheden startede driften i 2000 og har siden udviklet et kundegrundlag, der hovedsageligt består af LPG-distributører i over 80 lande.

Med lanceringen af Hydrogen Council, ledet af store energi- og mobilitetsaktører, vises et stærkt engagement indenfor brintteknologi og investeringer. Samtidig sigter konsortiet "CNG Mobility" bestående af Volkswagen Group og andre førende tyske industrivirksomheder, mod at Tyskland inden 2025 vil have 1 million CNG-biler. På baggrund af disse vækstdrivere og EU-lovgivningen gældende fra 2020 om strengere mål for CO2-emissioner for nye biler, forventes der betydelig optimisme for Hexagon Composites ASA.

Tekst fra ProInvestors Analyseteam/ Marthine Overgaard Bertelsen og Helge Larsen

Disclaimer: Helge Larsen har aktier i Hexagon Comp.

HEXGON COMPOSITES
30/10 2019 09:37 Helge Larsen/PI-redaktør 578469"Hexagon Composites ASA: Results for the third quarter of 2019
In the third quarter of 2019 Hexagon Group generated NOK 770.3 (276.7) million
in revenues and recorded an operating profit before depreciation (EBITDA) of NOK
49.3 (39.2) million. This was driven by continued positive developments in
Hexagon Purus' CNG Light-Duty Vehicles business and Agility Fuel Solutions,
which is consolidated entirely after the acquisition on 4 January 2019.

The EBITDA for the third quarter of 2018 included a positive impact of NOK 50.2
million from a reduction of an earn-out obligation related to the xperion
acquisition in 2016. In the third quarter of 2019 depreciation and amortization
increased to NOK 59.9 (19.9) million. This was primarily due to the Agility
acquisition".

Hele rapporten:


https://newsweb.oslobors.no/message/48808730/10 2019 17:20 Helge Larsen/PI-redaktør 278498


TRÅDOVERSIGT