Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Danske Bank tilbød guld .........


79043 Kokdenrigtige 10/11 2019 13:20
Oversigt

Det er jo ikke helt tilfældigt hvad man læser i Børsen eller på Bloomberg d.d. Altså Whistleblower H W skrev under på disse aftaler om konvertering til Guld. Kan man skabe en hvidvask sag, få 25% af en forholdsvis stor bøde ( måske ), i whistleblower "salær" og så have holdt borgerskabet og Danske bank for nar. Der reageres ikke fra H W's adv. på dette, ved henvendelser fra Bloomberg ???. Det er jo ikke ligefrem fordrende for Berlingske og andre tilsmudsere af Danske Bank, når dette nu dukker op. Men ser da frem til at Berlingske tager sagen rette hånd og går lidt i dybden med deres " kilde ". Hvis man læser Troldmanden, overrasker det ikke det fjerneste. Læser man Beskidte milliarder, så mangler der vist en lille vinkel der :-). Danske må kunne se lyset nu og det syntes mere og mere som en sag der ebber ud i sandet. De private sagsanlæg og institutionelle tilligemed, kommer aldrig i mål. Ingen er fejlfri, men søger man at rette op på sine fejl, så er der jo intet andet end tåger tilbage !!!
Danske Bank vil helt sikkert vende tilbage som utilsmudset og med en kurs som tidigere. Tiden vil vise dette, ganske som Novo sagen har gjort, efter den hetz der var efter 2016 med det ene milliard store sagsanlæg after det andet, fra forsmåede aktionærer. I dag har ingen lidt tab!!!

God dag til jer alle10/11 2019 15:17 doodha 279045Ja, der kan man bare se...

Fra artiklen:
"Some of the documents promoting gold bars are signed by Howard Wilkinson, the whistleblower who brought the Danske Bank laundering scandal into the public light. His lawyer, Stephen Kohn, didn't immediately comment on the matter when contacted by Bloomberg."

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-11-10/da..10/11 2019 16:42 Esset 379046Det er vist mere end naivt at tro at db. er ren som nyfalden sne, men dømt bliver de nok aldrig, forøvrigt som med alle de andre banksvindlere.
Fbab.TRÅDOVERSIGT