Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Stordalen - En investor med et stort hjerte og forstand


79245 Helge Larsen/PI-redaktør 15/11 2019 22:02
4
Oversigt

Petter Stordalen er kendt som en af Skandinaviens mest succesrige iværksætter. Som blandt andet investor, kunstsamler og hotelejer har han skabt den formuer på 13 milliarder kr. Bevæger man som sig som rundt i det norske aktiemarkedet støder man på ustandselig på ham på de norske finansmedier.

I videoen fortæller han om ret mental indstilling, forhandlingskneb, hustruens sygdom og hans kærlighed til hendeKøb eventuelt også hans bog "Min hemmelighed". Den kan jeg som iværksætter og investor på det varmeste anbefale. Den giver Stordalen mulighed for at dele ud af sine værdifulde erfaringer og fortæller desuden historien om, hvordan en verdensklasse jordbærsælger, skaber skandinaviens største hotelkoncern, der i dag er ejet af hans selskab, Strawberry. Hans råd relaterer ikke kun til erhvervslivet, men også familien.

"Min hemmelighed" er ikke bare en bog om at opnå succes, men tackler også de store spørgsmål. Hvad er man nødt til at ofre i sit liv, for at opnå den største succes? Er det det værd?
15/11 2019 22:06 Helge Larsen/PI-redaktør 279246Senest har han købt Spies Rejser i oktober. Se denne vidunderlige video med ham fra pressemødet i Oslo, hvor han blev præsenteret som den nye ejer af den nordiske del af Thomas Cook, som ejer Spies.


https://ekstrabladet.dk/ferie/spies-solgt-til-norsk-m..15/11 2019 22:23 Helge Larsen/PI-redaktør 279248Redigeret og tilføjet de ord som faldt ud under skrivning på I-paden:

"Petter Stordalen er kendt som en af Skandinaviens mest succesrige iværksætter. Som blandt andet investor, kunstsamler og hotelejer har han skabt en formue på 13 milliarder kr. Bevæger man sig rundt i det norske aktiemarkedet støder man ustandselig på ham på de norske finansmedier".TRÅDOVERSIGT