Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aspirerende swing trader - gode råd?


79302 Enevold 18/11 2019 14:44
Oversigt

God eftermiddag!

Er ny bruger på sitet, men har læst flittigt med her siden EI 'slettede' debatten.
Jeg håber jeg opretter indlægget det rigtige sted!

Jeg er en aspirerende swing trader, og kommer til jer i håb om at i kan guide mig lidt, da jeg formoder at der er nogle på sitet her der har en del erfaring i rygsækken, som de forhåbentlig vil dele lidt ud af.

Hvad gjorde i da i startede ud med swing trading? Er der nogle bøger der er uundværlige, eller eventuelt nogle sites hvor jeg kan høste lidt viden?
Jeg har selvfølgelig søgt lidt på Google, og surfet diverse sites, samtidig er jeg begyndt at læse en bog. Men når der er så uendeligt mange veje man kan gå, så kan man hurtigt komme i tvivl om det er den rigtige vej man vælger.
Er der nogle ting i ville ønske i vidste da i startede ud?

Jeg vil gerne etablere at jeg ikke gør det for at tjene millioner (selvom det ikke ville være så dårligt), jeg har investeret langsigtet siden jeg var 19, men jeg er simpelthen for interreseret i trading til bare at købe og holde. Her føler jeg at swing trading giver mig mulighed for at dykke dybere og bruge mere tid på det der interresere mig!
Om den information så er relevant for jer, det ved jeg ikke. Jeg havde bare brug for at dele mine intentioner med jer, så i ikke føler i kaster guldkorn efter en der bare vil blive rig hurtigst muligt.

Tak fordi i gad læse mit indlæg, og tak på forhånd for svar!

Enevold


18/11 2019 15:17 olden 079305Hej enevold prøv yourtube kanalen, søg på markettimer, der ligger en masse gode programmer om handel, undervisning, og også svingtrading. ps det er ikke noget jeg selv gør i.
mvh21/11 2019 20:49 Enevold 079416Tak for det! Dem har jeg kigget lidt på mens jeg prøver at danne et overblik. Det må jeg så blive ved med!21/11 2019 00:59 johnbn1 479386Et rigtig godt råd er at gå simpelt og metodisk til værks. Start gerne med en rodet legeperiode, hvor du stifter bekendtskab med diverse teknikker, men jo hurtigere du vælger én bestemt teknik og begynder at få den ind under huden des bedre. Du bør føre to journaler fra dag ét. En hvor du logger alle handler og en hvor du noterer dig tanker, opdagelser, teorier osv. Sidstnævnte kan ses som en slags dagbog og den vil i sidste ende kunne være den bedste bog om trading, du nogensinde kommer til at læse ;)21/11 2019 20:51 Enevold 079417Mange tak for svaret. Jeg skal stensikkert føre journal så. Jeg er ved at kaste mig over teknikkerne nu her, så det varer nok ikke længe før jeg begynder at handle, også er det jo bare at føre en journal.21/11 2019 22:23 johnbn1 279423Overordnet set så er der 4 tidshorisonter og groft skåret ud 5 tilgange til aktiv trading, som jeg ser det. Under disse 5 tilgange er der selvfølgelig et væld af teknikker og de kan også overlappe lidt, men jeg tror, at hvis du fra start af kan holde dig til én af disse, så vil komme noget mindre forvirret fra start. Held og lykke og husk, at det ikke er nogen skam at anvende demokonto eller små beskedne beløb, indtil du føler dig mere sikker.

https://www.tradingview.com/x/VYdbMuBB/

Enevold, svingtrading, TA
1/12 2019 22:41 rex pacis 279742Først og fremmest skal du gøre dig klart, at middelværdien af dine forventede afkast med umådeligt stor sandsynlighed er negativt. Så du skal synes det er sjovt at handle og analysere markedet - og ikke trade med for store summer.

3 gode bøger jeg vil anbefale:
1) Hillier et al., - Fundamentals of Corporate Finance
2) Thaler, - Misbehaving
3) Taleb, - Fooled by Randomness

Og så en 4., som er lidt udenfor og så alligevel ikke:
4) Kahneman, - Thinking, Fast and Slow.

Pøj pøj med dine handler :−)TRÅDOVERSIGT