Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

ASTRALIS - Derfor fløj aktien ikke op i de høje luftlag


80022 Helge Larsen/PI-redaktør 10/12 2019 07:35
1
Oversigt

Astralis fik sin børsdebut og den var overraskende rolig. Kortsigtede investorer er skuffede over, at aktien ikke for alvor fløj op i det højere kurslag, men det er der, trods alt en god forklaring på. Læs mere...https://blog.nordnet.dk/astralis-derfor-floej-aktien-..
10/12 2019 10:12 Stockwatch1 180026Selskabet har en markedsværdi på over en halv millard kroner. Alene det gør vist stigningspotentialet begrænset.18/12 2019 11:42 TheNote 080236Udbyderne har som "first mover" tjent kassen. Meget dygtigt gjort. Efterhånden som flere teams bliver mere professionelle vil flere skulle dele kagen af efterspørgslen efter brand/merchandise. Det er svært at se hvordan aktien de kommende år vil være i stand til at fastholde sin enestående fører position. På sigt er det vel "bare" en ny fodbold aktie ? Muligvis kan branchen løfte sig i flok og dermed tage markedsandele fra andre "aktiviteter". Men tryghed og forudsigelighed bliver ikke lige nøgleordene her, men hvem har nogensinde købt en fodbold aktie fordi den blev anset som en investering ? Held og lykke.TRÅDOVERSIGT