Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Webinar: Forbered din portefølje på urolige tider


80091 Helge Larsen/PI-redaktør 12/12 2019 11:22
2
Oversigt

Under urolige tider vil en global risikospredning ofte være den bedste medicin. Det skyldes at du med en global risikospredning undgår både branchemæssige, virksomheds- og landespecifikke risici uden at miste afkast potentiale.
Hvis du også ønsker et højere risikojusteret afkast, så kig med, når Jesper Ihlemann fra CABA Optimal Plus forklarer, hvordan man kan forberede sin portefølje på op- og nedture på aktiemarkederne.
Webinaret er for dig som...
- ønsker indblik i at minimere/undgå virksomheds-, branche- og landespecifikke risici. Og ønsker en bredere og mere global eksponering for dele af sin portefølje.
- vil være bedre forberedt på et usikkert aktiemarked. Og ønsker at få overblik og bedre indsigt i sin porteføljes samlede risiko. Måske sænke risikoen uden at miste afkastpotentialet på en simpel og enkel måde.
- ønsker at få et bedre overblik over de 10.000'er af enkeltaktier, der er i verden, de over 4.000 ETF'er, der alene er i EU, eller de over 500 investeringsforeninger, der er i Danmark.

- er omkostningsbevidst og ønsker at undgå høje omkostninger.
- ønsker en nem måde at styre og skabe overblik over den samlede risiko i ens portefølje samt bedre at kunne tilpasse/ændre din porteføljes samlede risiko.
Du kan se med live hjemmefra den 17. december kl. 17.00, hvor du også vil have mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Webinaret vil gå LIVE på siden her.

Dato: 2019-12-17
Tid: 17:00 - 18:00

Tilmelding på link.

https://blog.nordnet.dk/nordnet-events/webinar-forbered-din-portefoelje-paa-op-og-nedture/?utm_source=ACS&utm_medium=email&utm_campaign=DK%20Webinar%3A%20CABA%20Optimal%20Plus%2017%2F12-19%20NY




TRÅDOVERSIGT