Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Genmab A/S, 26 Februar Kl. 14:30 Læs mere her
      

Sharpe ratio - do you know your risk?


80255 Markettimer 19/12 2019 11:35
4
Oversigt

Mange investorer glemmer at vurdere risiko, når de investerer, eller de misforstår begreberne forbundet med risiko.
Jeg har lige lavet en "risiko-video" her til min engelske kanal.

Jeg ved godt, at 30 minutter om investeringsrisiko kan lyde en smule langhåret. Men jeg er ret sikker på, at det vil være en halv time godt brugt. Videoen slutter forresten med et par råd om, hvad du skal forlange af din bankrådgiver, næste gang han/hun foreslår dig en "guldrandet investeringsmulighed".

Lad mig høre jeres vurdering af videoen (også gerne på danske) i kommentarfeltet under videoen.

https://www.youtu.be/brKCbx9xBks19/12 2019 16:08 tommycarstensen 380261Markettimer Tak for videoen som altid. Du er god til at forklare. Dine videoer er gode. Jeg kunne ikke faa dit link til at virke. Her igen uden www:
https://www.youtu.be/brKCbx9xBks

Personligt gaar jeg ikke saa meget op i Share Ratio og volatilitet. Jeg har flere gange tabt mere end 20% af min portefoeljes vaerdi. Jeg kender ikke nogen virksomheder, der ikke paa et tidspunkt har tabt mere end 50% af deres vaerdi. Risiko for mig er derimod for eksempel 1) at investere i en biotek-virksomhed, der gaar konkurs, hvis de ikke lykkes med deres ene kandidat i pipeline. Eller 2) koeb af en virksomhed med en P/E over 30, hvor det ikke er garanteret, at de vil fortsaette med at vokse hurtigt. Eller 3) ekstrem gearing i stil med for eksempel Long Term Capital Management. Naar det saa er sagt, saa har jeg en tendens til at investere i virksomheder med en Sharpe Ratio i den lave ende, fordi jeg godt kan lide forudsigelige virksomheder, og de har en tendens til ikke at have saa volatile aktie-kurser.19/12 2019 17:01 Kongkurs 180263Her er så et link, der virker:
TRÅDOVERSIGT