Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Astralis emission styret af grådige amatører


80326 exitnu 21/12 2019 12:36
3
Oversigt

Aktiekommentar: Årets sidste børsskud, højprofilerede Astralis som bryster sig af at have nogle af verdens bedste til at spille "counter-strike" og anden esport, har de seneste uger entreret børsmarkedet med masser af omtale i både danske og udenlandske medier. Men indtil videre har børsføringen været en fiasko, og det skyldes ikke mindst grådighed fra ejerne og rådgiverens side, skriver kommentator Martin Bundgaard i denne aktiekommentar.

https://ugebrev.dk/flashnews/finans-flashnews/komment..23/12 2019 16:33 mads007 180366Godt stof til eftertanke i DK!

Jeg synes faktisk ikke man kan klandre den tidligere ejerkreds eller deres rådgivere. Deres fælles mission må have været at få solgt til så god en pris som muligt lige nu.

Jeg synes at menige danskere burde lære at være skeptiske og overveje årsagen til at de får mulighed til at være med her. Specielt når ledelsen i forvejen har adgang til og et netværk med så mange store investorer.

Hvis man har været ude med en for høj kurs og aktionærerne får smæk, gør det det svært at tage penge ind senere (med mindre markedet er ligeså blåøjede næste gang). SÅ det er ikke langsigtet tænkning hvis kursen er sat for højt.TRÅDOVERSIGT