Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fine trafiktal fra SAS gav kursstigning


80724 Match 9/1 2020 18:42
Oversigt

Offentliggørelsen af trafiktallene for december 2019 gav anledning til flotte kursstigninger i SAS aktien. Siden SAS i begyndelsen af december offentliggjorde, at regnskabsresultatet for 2019/20 ville være udfordret af en række udgifter og investeringer, har aktiekursen kun bevæget sig en vej: nedad.

Et fald fra 14,33 kr. lige før aflæggelse af Q4 regnskabet, og så et fald til omkring kurs 10,25 kr. var lige voldsomt nok. Hertil kom så avisartikler om kabinepersonalets krav ved de kommende overenskomstforhandlinger samt uroen i Iran. Puha, det så ikke godt ud, og jeg må indrømme, at jeg var tæt på at give op.

Med hele ovennævnte lidelseshistorie in mente, var jeg ret overbevist om, at trafiktallene for decmeber også ville være sørgelig læsning. Men nej, sandelig nok om ikke den nye SAS strategi virker, og at selskabet sandsynligvis nu tager en del rejsende fra Norwegian?

De finde trafiktal, samt oplysningerne om indsættelse af det nye - og senere flere - Airbus A350 - vil som jeg ser det, være med til at rette meget op på aktiekursen i SAS, og jeg har købt flere aktier i dagens handel. Heldigvis først på dagen.

Jeg forventer, at aktien også vil stige i morgen, fredag, for så at stabilisere sig på et højere niveau, forudsat selvfølgelig at iranerne og amerikanerne ikke begynder at skyde på hinanden.
God weekend.9/1 2020 19:44 fo2grafen 080727Vi er nok nogen stykker det ikke kommer som en overraskelse. Spændende om de kan i næste kvartal!9/1 2020 22:20 Match 180733Jeg kan se, at SAS blev handlet på Stockholms børs frem til klokken 17.29 i dag, torsdag.

Og med en gevaldig kursstigning på 1,75 kr. hvilket er noget mere end de 0,92 kr. på Københavns fondsbørs og på trods af kursforskellen på danske kroner og svenske kunne det tyde på pæne stigninger i København i morgen.

Men lidt underligt er det!TRÅDOVERSIGT