Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dagens vits


8080 Hya 16/4 2009 13:40
2
Oversigt

En lille joke i en kedelig tid, skal opfattes som det den er.. en joke



Telefonen ringede hos Olsen.
- God dag det er Marie Olsen.
- Goddag, jeg ringer fra Blodbanken. Din mand Peter Olsen var hos os i går for få taget blodprøver...
- Ja, og hvad så?
- Vi har desværre haft et lille uheld. Vi havde også en anden Peter Olsen hos os i går som også fik taget blodprøver. Beklageligvis er begges personnummer ulæselig på prøverne. Sikkert et printerproblem...
- Skal han så komme igen for at få taget nye prøver?
- Desværre, med de nye besparelser i sundhedsvæsenet, kan vi kun tage blodprøver en gang i kvartalet, pr person.
- Ja vel....
- Derfor må jeg desværre meddele nogle dårlige nyheder. Din mand har enten HIV eller Alzheimers.
- Men det er jo skrækkeligt! Hvad skal vi gøre nu?
- Vi anbefaler at du tager din mand med ind til centrum og forlader ham der. Finder han selv hjem, så skal du ikke have sex med ham!!!

fortsat god dag
Hya



16/4 2009 15:28 CHjort 08089



Jamen, så har jeg da' også lige en.

Hvordan man afliver en ål :!!:

Lille Zack var 8 år, og ligesom andre drenge i hans alder, meget nysgerrig. Han havde hørt ganske meget om det her sex fra de andre drenge og undrede sig over, hvordan det egentlig gik til.

En dag spurgte han sin mor, som blev vældig genert. Istedet for at forklare, foreslog hun ham, at gemme sig bagved gardinet en aften og kigge på hans ældre søster og hendes ven. Det gjorde han så.

Følgende morgen beskrev Zack alting for sin mor. "Søster og hendes ven sad og snakkede et stykke tid. Siden slukkede han næsten al lyset. Han begyndte at kramme og kysse storesøster. Jeg tror, at hun var ved at blive syg, for hendes ansigt så mærkeligt ud. Det må hendes ven også ha' ment, for han lagde hånden indenfor hendes bluse for at mærke på hjertet - præcis som en læge ville have gjort det. Men han var ikke lige så dygtig som en læge, for han havde problemer med at finde hjertet. Jeg tror også han begyndte at blive syg for snart begyndte de begge at blive forpustet. Hans anden hånd måtte have været kold for den lagde han op under hendes kjole. Søster blev værre, hun begyndte at stønne, sukke og vride sig, og hun faldt næsten ned af sofaen. Så var det at feberen kom. Jeg ved at det var feber, for søster sagde at hun følte sig hed. Tilsidst fandt jeg ud af, hvad det var der gjorde dem syge."

"En stor ål var kravlet ind i hans bukser på en eller anden måde, den hoppede pludselig ud af hans bukser og stod der ca. 25 cm lang :-o sværger jeg. Han tog et godt tag i den, for at forhindre den i at stikke af. Søster blev bange, da hun så den. Hendes hage faldt ned og hun begyndte at råbe på Gud og lignende. Hun sagde, at det var den største og tykkeste hun nogensinde havde set. Jeg kunne godt have fortalt hende, at den findes nede i søen."

"Søster blev pludselig meget modig og forsøgte at aflive den ved at bide hovedet af den.
Pludselig gurglede hun og slap ålen. Jeg vil vædde på, at den bed hende. Derefter tog hun fat i den med begge hænder og holdt den fast, mens hendes ven tog en mundkurv frem af sin lomme og satte den på ålen. Søster lagde sig tilbage og spredte benene, så hun kunne få et saksegreb om den. Han hjalp til ved at ligge sig ned oven på ålen - ålen kæmpede imod som bare fanden. Søster begyndte at stønne og vride sig, og hendes ven væltede næsten af sofaen. Jeg formoder, at de vil aflive ålen ved at mase den imellem sig, og efter et stykke tid, stoppede ålen da også med at røre sig. Søster og hendes ven sukkede dybt."

"Hendes ven rejste sig for at se på karlen - de havde dræbt ålen. De vidste at ålen var død, for den hang slapt ned og en del af indmaden hang ud. Søster og hendes ven var trætte efter kampen med ålen, men de begyndte at kæle igen. Han begyndte at kramme og kysse hende igen - og se, ålen var ikke død. Den hoppede ret op og begyndte at fighte igen. Jeg antager, at ål er som katte.....har to liv eller sådan noget. Denne her gang forsøgte søster at aflive den ved at sætte sig på den. Efter 25 minutters brydning, så var ålen endelig død. Jeg ved at den var død denne gang, for jeg så søsters ven skrælle skindet af den, og trække det ud i toilettet."

Om jeg er blevet klogere siden, må stå hen i det uvisse ;o)



16/4 2009 16:05 Kim 08090



Jeg vil også gerne bidrage, men jeg fortæller en sand historie fra den virkelige verden ;o) Jeg vælger at kalde den for

" Sikkerhed frem for StarWars ".

Her op til Påsken skulle min datter og barnebarn på godt 6 år en tur til Skotland hvor kæresten arbejder.
Som alle andre rejsende, skulle de selvfølgelig gå igennem detektordøren og lade deres bagage køre gennem røntgenmaskinen. Da Tobias' taske kommer ud fra maskinen, tager betjenten fat i den og spørger om han må kigge i den. Jojo, selvfølgelig, " vi har jo ikke noget at skjule "....... Op af tasken hiver han det mest frygtindgydende PLASTIK LYSSVÆR, og spørger Tobias " HVAD ER DET ?? " Jamen det er da mit Starwars lyssvær, siger Tobias og spørger om han vil se hvordan det virker. Her kommer så en demonstration af hvordan man bruger dette farlige våben, med både lys og lyd i terminalen..... Hmmmm, beklager siger betjenten, det må du ikke have med i flyveren, det bliver jeg nødt til at konfiskerer..... Det ender med at moderen får overtalt betjenten til at " isolerer " og eftersende drengen farlige våben til Skotland. Nå men ikke nok med det, så roder betjenten videre i tasken, og finder drengens penalhus hvor i der ligger en plastik saks........ Den må du ikke have med i flyveren siger betjenten, den er farlig....... Nej NU må I altså godt holde op siger mor...... det er en PLASTIK SAKS.............. Tobias får meget mod betjentens vilje lov at have sin lille saks med, bare den FORBLIVER i penalhuset i tasken.......

Jaja, sikkerhed frem for alt, og terrorisme begynder sikkert i drengeårene, SÅÅÅÅÅÅ :o)




16/4 2009 18:04 fister63 08097






TRÅDOVERSIGT