Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Athena Investments - på vej mod afvikling?


80883 Match 14/1 2020 21:54
2
Oversigt

Den 25/7 2019 kunne Athena meddele deres aktionærer, at den væsentligste del af deres vind- og solanlæg i Italien og Spanien var blevet solgt. Salgssummen var på 90,9 mio. euro.
Den 25/3 er der GF i selskabet, og her bliver det mest spændende at få oplysning om den fortsatte drift af Athena Investments.

Ledelsen har nemlig tidligere tilkendegivet, at man ønsker at frasælge de sidste aktiver og enten tilbagekøbe aktier fra markedet, eller udlodde selskabskapitalen til aktionærerne.

Det vurderes, at de tilbageværende aktiver og udeståender i bedste fald kunne give en indre værdi af Athena-aktien på omkring 10 kr. Der er betydelige usikkerheder i forbindelse med fastsættelse af værdierne i selskabet, samt værdien af et evt. salg af børsskallen efterfølgende.

Men jeg tror, at der stadig er værdier nok i selskabet til at retfærdiggøre en kurs, der er noget højere end dagens slutkurs den 14/1. Jeg har derfor købt en pæn post i selskabet inden fragang af det seneste udbytte, og det har været en fornuftig beslutning.

Den seneste uge har budt på turbulens for aktien med relativt store udsving - procentvis - og muligvis er det et tegn på, at der er investorer, der gerne vil ind i aktien før GF i marts måned. Og til en fornuftig kurs.15/1 2020 09:45 Stockwatch1 180893De 10 kr. var før udbyttet. Jeg tror ikke indre værdi ligger meget højere end 6 kr.TRÅDOVERSIGT