Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torm - TA.


81010 TheNote 21/1 2020 10:19
Oversigt

Moderat teknisk pres da macd på weekly er på vej mod nedbrud. Daily er retning negativ, så umiddelbart med de moderate rater in mente, ligner det et par uger med lidt negativ pres. Graf: https://invst.ly/pkoiv Medmindre man er særlig dygtig i markedet bør man måske alt andet lige udvise en vis tilbageholdenhed på kortere sigt. mvh TheNote



21/1 2020 11:20 TheNote 481012



Jeg har iøvrigt noteret mig at debatten omkring shipping, inkl. det generelle marked, har rigtig travlt med at påvirke kurser i begge retninger. DET .. gør det jo ikke nemmere for små private at orientere sig, i et marked som i forvejen er lidt svært tilgængeligt. Det må derfor anses som vigtig at man holder sig til normalt pålidelige kilder. Eller overvejer om dette marked egentlig faktisk er gennemskueligt nok ? Nå, men mit kendskab til shipping er nok også kun moderat udover lægmands niveveau. Held og lykke !



23/1 2020 12:33 TheNote 081060



Torm - forsat i tekniske problemer. Test af 57 ?

Weekly tæt på at udløse salgssignal. Hold øje med om volumen hurtigt tynder ud eller ?

https://invst.ly/pltdo



TRÅDOVERSIGT