Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Update på BIOTEC PHARMACON


81046 MAB 22/1 2020 21:25
Oversigt

Jeg har nu fulgt BIOTEC i efterhånden 6-7 år, og det har været en meget rodet affære.

Selskabet har netop meldt ud, at de ændrer strategi drastisk, fordi firmaets helt store satsning, Woulgan Biogel, ikke lykkedes med at komme ud i markedet. Det har været noget af et trafikuheld i slow-motion at være vidne til.

Nu er strategien ændret, og al udvikling med Woulgan er nu indstillet. Firmaet agter at sælge hele Woulgan-satsningen til et andet firma, men det er nok tvivlsomt, at det vil indbringe dem store summer. I stedet vil virksomheden nu fokusere målrettet på enzym-delen Arctic Zymes, som har leveret bedre og bedre resultater i løbet af de sidste år.

Meget indikerer, at firmaet kan blive lønsomt i 2020, og BIOTEC har ingen gæld og omkring 30 MNOK på bankbogen. Med Woulgan væk er risikoen for emission væsentligt reduceret, og der virker til at være et fint potentiale i enzym-delen. Omvendt er virksomheden ikke længere en "snebolds"-kandidat, nu hvor Woulgan og alt dens uforløste potentiale er væk.

Jeg har et kursmål på 8-10 kr.

Andre herinde, der følger BIOTEC.

Jeg ejer selv aktier i BIOTEC PHARMACON.30/1 2020 22:02 butterboy 081288Flot regnskab fra 4 kvartal idag og aktien slutter i 7,80 NOK. Der er stort vækst i Arctic Zymes. Jeg tror godt vi kan snuse til 10 kr inden så længe31/1 2020 12:16 johnny57 081304Har også haft den i en del år, købt pga woulgan, som jo egentligt burde være en stor sellert, Havde egentlig afskrevet den, men nu kan det være at den alligevel giver et lille afkast.17/5 2020 17:10 MAB 084283BIOTEC leverede et fantastisk regnskab i Q1, hvor det for det første er tydeligt, at den omlagte strategi med fokus på enzym-delen er på sporet. Derudover blev regnskabet hjulpet godt på vej af Corona-situationen, hvor firmaet både leverer enzymer til test kits og betaglukaner til produkter, der skal styrke immunforsvaret. Alt tyder på, at 2020 for alvor bliver et lønsomt år, og emissions-spøgelset er så godt som væk.

Derudover er der et par ting i udsigt:

- Frasalg af Woulgan Biogel. Nok tvivlsom, at det indbringer et meget stort beløb, men vi må vente og se.

- Opkøb af mindre enzymvirksomheder. Firmaet ligger i forhandlinger om overtagelse af andre mini-virksomheder for at styrke deres enzym-portefølje.

- SBG som effektforstærker i vacciner. Resultater fra studiet forventes indenfor en overskuelig fremtid. Dette kan resulterer i nye indtægter fra royalties i forbindelse med visse vaccineproduktioner (OBS: Dette specifikke studie er IKKE relateret til Corona-vacciner).

Prøv at læs op på, hvad BIOTECs enzymer kan i forbindelse med diagnosticering af vira - potentialet er meget stort og produkterne er på mange måder unikke.

Jeg synes, det er en rigtig spændende vækstcase med solide produkter og en dygtig ledelse. Der er guidet med 22% vækst om året fremadrettet for enzymforretningen.

Aktiekursen er steget over 400% i år, men jeg tror, at der er mere at komme efter i 2020 for folk, der stadig gerne vil ind. Dette er IKKE en købsanbefaling, men jeg ville ikke blive overrasket, hvis der stadig er en 15-25% at hente inden Q2. Hvis man er interesseret synes jeg, at man skal sætte sig grundigt ind i casen og læse de sidste to kvartalregnskaber, før man trykker på købsknappen.

Disclaimer: Jeg ejer selv aktier i BIOTEC.

PS: Firmaet skifter navn til "ArcticZymes Technologies ASA" slut maj eller start juni, og skifter dermed også ticker-kode.

/MABTRÅDOVERSIGT