Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Virogates - ny analyse


81287 butterboy 30/1 2020 22:57
Oversigt

Virogates har levet en skyggetilværelsen på Børsen siden IPOen. Kursen faldt længe, men er de seneste uger steget pænt tilbage efter en strøm af gode nyheder.

Jeg synes selv Virogates på mange måder minder om Bioporto. Man er i gang med at introducere en ny biomarkør SuPRA i markedet - men stort potentiale - der også er ud til at virke som NGAL mod nyresvigt Virkosmehdens omsætnign er dog stadig meget lille, og minder en Biportos, men til gengæld er underksuddende betydeligt mindre end Bioportos. Virogates er på vej frem - deres markør er kommet på de store analysemaskiner nu - 6 hospitaler bruger nu markøreren og planen er 40 hospitaler ved årets udgang. Der er 36 hospitaler der er i gang med at teste markøren nu. Så nyhedsflow kan blive markant

Markedsværdien er ca 200+ mio, mod 500+ mio for Bioporto. Virogates kan måske undgå at skulle bede om flere penge, da de stadig har knap 50 mio kr tilbage i kassen.

Så spændende case. Er der andre der har læst op på denne? Jeg har selv købt på vejen ned og holder nu fast.

DEr er udkommet en ny analyse (betalt af Virogates - så læg ikke alverden i krusmål mv, men det faktuelle er nok i orden), der ser kursmål på op til 100 kr i en DCF analyse. MEN det er med 16 % diskoteringsrente (WCC) og så yderligere ganget med en koefficient på 0,8 for at afspejle yderligere risici ved denne small cap aktie. Jeg synes 16 % lyder voldsomt, når obligationsrenten er nede omkring 1 % eller lavere.

https://www.virogates.com/images/20200129_VG_valuatio..

Kan det blive en raket i 2020?TRÅDOVERSIGT