Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

jeg er altså nødt til at beskrive


8138 le 17/4 2009 11:09
4
Oversigt

hvad der er sket

for jeg vil stadig ikke skrive

stengård laver et indlæg om code of conduct hvori han bl.a. kritiserer at jeg ikke må lægge copy paste uden at komme med en dansk sammenfatning først

dagen efter skriver jeg så et indlæg for at forklare hvorfor jeg synes man skal kunne lægge copy pasts uden af skrive danske kommentarer især når copy pastes er noget der er i relation til tidligere længere indlæg på dansk

og allerede dagen efter stengård skriver sit indlæg om code of conduct sviner han mig til og gør nærmest grin af mig på en uforskammet måde og overtræder den selvros han udtrykker dagen før om hvor perfekte vi er på proinvestor, er det virkeligt det man vil på proinvestor

jeg mener når akademikeren skriver gentagne gange at der er nul tolerance over for personangreb så bør proinvestor sætte stengård i karantæne og give ham en irettesættelse, ellers nægter jeg at deltage mere i dette forum

at jørgen varnæs har sagt mig imod er ikke alvorligt, fordi jeg accepterer anderledes synspunkter, men ikke personangreb eller latterliggørelse af en medskribent og mht jørgen varnæs forstår jeg ikke rigtigt hvad det egentlig er han mener når han kritiserer mig og føler også en undertone af personangreb, d,v,s, kritik bare for at sige imod17/4 2009 12:30 whenif 08142Det skrevne ord kan mange gange opfattes på mange måder. Både positivt og negativt alt efter hvordan man læser det.
Som ny på PI lurede jeg også på Stengård og andre med deres udtryksmåder men efterhånden som man lærer tonen at kende herinde finder man ud af, at det ikke menes slemt.
Prøv at læse diverse indlæg og se hvordan man mange gange misforstår hinandens forespørgsler.
Til sidst vil jeg til de andres forsvar også lige pointerer at de første indlæg fra din side også blev misforstået af mig. Din udtryksmåde virkede i begyndelsen som meget henad " Hør nu her venner. Jeg ved alt".
Så alt i alt kom nu tilbage med dine indlæg.
mvh whenif17/4 2009 12:39 alpehue 08143LE, lad dig ikke styre af en enkelt eller 2 personer.

Fingrene ned viser, du ikke har opbakning i synspunktet.
Du får en op fra mig, fordi du give en forklaring.

PI er bedre end EI er fakta, vi må håbe, den ikke falder for EI lunerne også.

Velkommen tilbage.

/alpehue17/4 2009 12:46 Valueguy 08144Jeg forstår ikke hvorfor du, og andre som har stor viden på området, er så følsomme over for kritik. Hvis man besidder stor viden er det naturligt er velkomne kritik, for det giver blot en chancen for at dels uddybe samt at tænke mere over ens synspunkter. Stor følsomhed overfor kritik forbinder jeg personligt altid med usikkerhed på det man siger og generel mangel på grundighed. Jeg kan ikke forestille mig at du kun er interesseret i at fremstå som uimodsagt orakel...

Kom nu ind i kampen, le. Det er i the clash ideas at guldet og det anderledes opstår og vi bevæger os væk fra fortærskede klicheer.17/4 2009 13:04 CHjort 08147When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost.
~Billy Graham

The men who try to do something and fail are infinitely better than those who try to do nothing and succeed.
~Lloyd Jones17/4 2009 13:49 akademikeren 08151Hej Le, det er meget bedrøveligt, at denne debat skal fortsætte. Jeg synes ikke den hører hjemme i debatten og slet ikke under DK.

Jeg har valgt at flytte indlægget over under features, hvor vi kan debattere debatten.

Det ødelagde og ødelægger EI at man bygger dårlig historik op mellem enkelt skribenter og derfor ønsker vi ikke at føde den debat videre.

Der er intet i det der er blevet skrevet til dig, LE, som ligger udover den grænse der må være når man debatterer på en offentlig debatside.

Derfor er det intet grundlag for at give nogen en reprimande.

Vi er meget obs på om der er noget der udvikler sig i en dårlig retning og indtil videre er der intet der tyder på det. Faktisk opfører sig alle næsten rørende eksemplarisk.

Jeg forstår at du gerne vil se dette i sort og hvidt, og ved derfor at du vil slutte dit skriveri her på PI. Det beklager jeg. Jeg synes du har mange der giver dig opbakning, men vi ønsker ikke at dette skal dukke op med mellemrum fordi det tager fokus fra den objektive del af debatten om aktier.
17/4 2009 14:14 JørgenVarnæs 08154Nu du nævner mine indlæg og efterlyser klarhed over mine intentioner, så vil jeg da forsøge at klargøre synspunkter. De falder i to tempi:

1.) Holdninger og synspunkter
Dem har man absolut lov til at have - og dem får du uden fremtidig indblanding fra min side.

2.) Form og argumenter
Grunden til at jeg kommenterede på formen, var egentlig blot fordi, jeg var begyndt at springe dine indlæg over. Jeg syntes at det blev for rodet, kontekstløst og uvedkommende med den voldsomme brug af "ubehandlede" kilder.

Jeg ønsker på ingen måde at skræmme dig væk. Så klø endelig på. Mange skribenter har stor glæde af at læse dine indlæg.

Med mange venlige ønsker
JV17/4 2009 15:04 stengård 08157Hej Le.. jeg noterer, at du har ganske vanskeligt ved at håndtere mere nuanceret indstilling til dine holdninger - end du mener dig berettiget til at udtrykke om andres (holdninger)

Så hvis du forventer en undskyldning - eller en imødekommelse af dit synspunkt fra min side om at jeg angiveligt har gjort dig til grin - så komme du til at vente længe.

Efter min mening ville jeg - hvis jeg var dig - overveje - HVAD det er der gør,at du ikke kan være på tålt ophold i nogen internetfora i ret lang tid af gangen uden at rage uklar med enten de andre debattører eller indehavere.

Jeg har intet fagligt at udsætte på dine indlæg - men det er fuldstændigt umuligt at være uenig med dig i præmisserne uden at du opfører dig som en mimose

Det synes jeg er synd for dig - og for den sags skyld også os andre (der går glip af links med mere) - men ingen fora kan i længden holde til at være underlagt de svingninger.18/4 2009 03:17 cyber 08208Le - vi har efterhånden været venner gennem nogle år, tak for det.

Vi har talt sammen om de små slag herinde, og vi er ikke enige, men lige gode venner alligevel, kunne det ikke være læren?

Mvh. Cyber19/4 2009 22:14 dummy 08334le har sine måder at lade, hvad han mener er essentiel information, på, stengård har (stort set) samme holdning, som jeg tidligere har givet udtryk for, at jeg har - jeg sætter stor pris på le's indlæg, når de er kommenterede, men spriger hans copy-paste indlæg over, med mindre de lige rammer "min lille Hassan".

Jeg ved ikke hvem, som skal stikke "en pote frem" men kan egentlig godt forstå stengård's afvisning af at gøre det - jeg opfatter ikke det han har skrevet, som "ærekrænkende eller latterliggørende" men mere som en "humoristisk" indfaldsvinkel, til en lidt "fornærmet" holdning - drop dog det skidt - jeg er overbevist om at stengård - i lighed med mig selv, vil afholde sig fra den slags kommentarer - fordi vi gerne vil læse dine kommenterede indlæg - og de andre kan vi da bare springe over

Mvh KimTRÅDOVERSIGT